Tampere-talossa nautittiin rakkauselokuvien jouluklassikosta, jonka moni katsoo yhä uudelleen: ”Emme ole enää laskeneet, montako kertaa tämä on nähty!”

Kestosuosikiksi nousseessa Love actually -elokuvassa seurataan pariskuntia joulun alun Lontoossa. Kysyimme elokuvakonsertin yleisöltä, miksi tuttu tarina kiehtoo yhä, nyt live-orkesterin säestyksellä.

Lähellä Frankfurtia Saksassa asuva Greta Odendahl (vas.) tuli elokuvakonserttiin yhdessä sastamalalaisen Helena Salmen kanssa. Suomeen vierailulle tullut Odendahl on Salmen pojan tyttöystävä. Poika on juuri armeijassa. Salmi ja Odendahl olivat saaneet liput joululahjaksi häneltä. Odendahl näki elokuvan vasta ensimmäistä kertaa, Salmelle kerta oli jo kolmas.

28.12.2022 20:06

Aamulehti

Kun Richard Curtisin ohjaama romanttinen jouluelokuva Love actually (suomeksi Rakkautta vain, 2003) päättyy, katsojan tekee mieli halata heti seuraavaa vastaantulijaa.

Rakkauden sanomaa julistava komedia on niin täynnä tunteita, lämpöä ja hellyyttä, että niitä on melkein pakko itsekin jakaa eteenpäin. Hetken maailma vaikuttaakin olevan täynnä hyvyyttä ja hellyyttä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut