Aamulehti kävi katsomassa, miten miljoonatuotanto Lumikuningatar valmistui kylmässä Vääksyn jäähallissa – Laura Lepistö kertoo, miksi uskoo esityksen menestyvän myös maailmalla

Aamulehti seurasi pitkään odotetun Lumikuningatar-jääshow’n läpimenoharjoitusta Asikkalan Vääksyssä. Esitys nähdään Tampereella viidesti, minkä jälkeen edessä on kovaa työtä, jotta jätti-investointi saadaan myytyä maailmalle. Nimiroolin esittäjä Laura Lepistö on esityksestä ylpeä, Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas uskoo yleisön häkeltyvän.

Aamulehti tapasi Lumikuningattaren nimiroolin esittäjän Laura Lepistön harjoituksissa Vääksyn jäähallissa. Lepistö kertoo olevansa innostujaluonne, ja Lumikuningattaren olleen toden totta mukaansatempaava projekti. ”Tämä on itsensä haastamista uusilla tavoilla, mutta kuitenkin alueella, jossa tunnen olevani kuin kotona”, kilpauransa lopettanut taitoluistelija sanoo.

26.12.2022 19:10

Aamulehti, Asikkala

”Pukekaa lämpimät takit”, neuvoi Laura Lepistö kaksi päivää aikaisemmin, ja hyvä että neuvoi, sillä Vääksyn jäähallissa Asikkalassa on kylmä.

On 21. joulukuuta, ja alkamassa on jääshow Lumikuningattaren ensimmäinen läpimenoharjoitus. Suomen historian suurimman esittävän taiteen tuotannon ensi-iltaan on tässä vaiheessa vielä yhdeksän päivää, jutun ilmestyessä ei enää paljon mitään. Viereisestä koulusta taivaltaa tasainen esiintyjävana kohti askeettista hallia. Linjastolounas on syöty, ja pian ohjaaja Reija Wäre käskee laajan joukkionsa koolle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut