Ahdistaako jouluhulina? Poimi tästä viikon menovinkit, jotka eivät liity jouluun

Tampere ja Pirkanmaa ovat joulun alla pullollaan erilaisia joulumyyjäisiä ja joulukonsertteja, mutta tapahtuu täällä kaikenlaista muutakin.

Taikuri Henri Kemppainen esiintyy ensi viikolla Tuulensuun Palatsissa kolme kertaa.

7.12.2022 7:36

Aamulehti

1. Kansanmusiikkia Telakalla

Rahvaanmusiikin kerho järjestää kaikille avoimia kansanmusiikkikonsertteja kerran kuussa. Torstaina Telakalla voi kuulla Ilona Korhosen lisäksi karjalankielistä folk-musiikkia, kun karjalankielistä kansanmusiikkia esittävä Loimolan Voima esiintyy tapahtumassa. Liput myy Tiketti.

Rahvaanmusiikin kerho ravintola Telakalla torstaina 8. joulukuuta kello 21.

2. Monstereita Olympian lavalla

Suomen euroviisuylpeys, hard rock -yhtye Lordi esiintyy pitkästä aikaa Tampereella perjantaina. Keikka on osa yhtyeen Euroopan-kiertuetta, jonka päätteeksi Lordi esiintyy Suomessa Tampereen lisäksi myös Turussa ja Helsingissä. Lordi julkaisi vuosi sitten pitkästä aika uutta musiikkia, seitsemän studioalbumin verran. Lippuja myy Tiketti.

Lordi Olympia-korttelissa perjantaina 9. joulukuuta kello 22.

3. Vampyyreja, burleskia ja teasea Laternassa

Ravintola Laternan historiallisessa miljöössä järjestetään lauantaina kaikille avoimet Vampyyri-teemabileet, jossa paras asu palkitaan. Ovet aukeavat kello 21, ohjelma alkaa kello 22. Ohjelmassa on burleski- ja tease-esityksiä. Esitysten jälkeen ilta jatkuu discolla ja dj-musiikilla. Ennakkolippuja myy Kide.app.

Disco Lestat -vampyyribileet Laternassa lauantaina 10. joulukuuta kello 21.

4. Harlemin gospelia Tampere-talossa

Vuonna 2006 perustettu Harlem Spirit of Gospel -kuoro esiintyy Tampereella sunnuntaina. Grammy-ehdokkaanakin ollut kuoro yhdistelee musiikissaan gospelia, poppia, jazzia ja r’n’b:tä. Kuoron laulajat ovat levyttäneet ja esiintyneet muun muassa Elton Johnin, Aretha Franklinin, Steven Tylerin ja Stevie Wonderin kanssa. Liput myy Tampere-talo.

Harlem Spirit of Gospel (USA) Tampere-talon isossa salissa sunnuntaina 11. joulukuuta kello 16.

5. Taikuutta Tuulensuun Palatsissa

Tuulensuun Palatsissa Tampereella järjestetään kolme taikuri Henri Kemppaisen uutta show ja illallinen -taikaesitystä. Tapahtumassa nautitaan kolmen ruokalajin illallinen erilaisten taikanumeroiden lomassa. Henri Kemppainen on valittu vuoden taikuriksi 2022. Kemppainen on opiskellut Las Vegasissa ja esiintynyt ympäri maailmaa. Lippuja myy Tampere-talo.

Hurmaava Huijari -taikashow Tuulensuun palatsissa 13.-15. joulukuuta kello 19.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut