The Manhattan Transfer -yhtyeen maanantain konsertti Tampere-talossa on peruttu

Maailmankuulu lauluyhtye yritetään saada Suomeen uudestaan ensi vuonna.

The Manhattan Transfer kävi Tampere-talossa vuonna 2005. Yhtyeessä lauloivat silloin Cheryl Bentyne (edessä), Tim Hauser, Janis Siegel ja Alan Paul.

14.11. 14:59

Aamulehti

Epäonni jatkuu lauluyhtye The Manhattan Transferin kohdalla. Yhtye ilmoitti maanantaina iltapäivällä, että sen maanantai-illaksi kaavailtu Tampere-talon konsertti peruuntuu viime hetkellä sairastapausten vuoksi. Yhtyeen laajempi Suomen-kiertue oli jo aiemmin peruttu Tamperetta lukuun ottamatta alkuperäisen tapahtumajärjestäjän RH Entertainmentin konkurssin takia. Kiertueen järjestävä yhtiö asetettiin konkurssiin perjantaina.

Lue lisää: Yksi maailman suosituimmista lauluyhtyeistä sai kuulla oululaisella torilla, että keikat on peruttu – nyt he viettävät aikaa Tampereella, ja esittävät ainoan juhlakiertueensa konsertin

Nyt peruttu Tampereen-konsertti olisi ollut osa lauluyhtyeen kansainvälistä 50-vuotisjuhlakiertuetta. Yhtyeen tiedotteen mukaan viimeisin peruutus oli harmillinen: ”Odotimme Tampereen konserttia kovasti, sillä muista kiertueen peruuntumisista johtuen sen eteen tehtiin paljon työtä. Olemme todella pahoillamme ja harmissamme, että sairastumisten vuoksi emme pystykään esiintymään.”

Tampere-talo neuvottelee mahdollisuudesta saada The Manhattan Transfer Tampere-taloon ensi vuonna osana yhtyeen jäähyväiskiertuetta. Talo lupaa ilmoittaa asiakkailleen lippukäytännöistä heti, kun uutta tietoa on annettavissa mahdollisesta uudesta konserttipäivästä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut