Tällä viikolla sukelletaan tunteisiin – Iskelmää, puhetta ja kuutamouinteja tarjolla viikon kiinnostavimmissa tapahtumissa

Tunteita pääsee nyt ruotimaan niin Arttu Wiskarin arjen romantiikalla kuin Maaret Kallion viisaudella. Pään voi lopuksi tyhjentää lempeällä kuutamouinnilla Tampereen maauimalassa.

Psykoterapeutti Maaret Kallion Tunteita ja tietoa -illassa Tuulensuun Palatsissa Tampereella aiheena on rakkaus ja artistivieraana rakkauden taitava sanoittaja Knipi.

7.9. 6:48

1. Suomen muotoisen pilven alla

Suomalaisten mökkitiet ja maitokahvit uuteen asentoon muokannut hittimestari Arttu Wiskari tuo melankolista sanomaansa Tampere-taloon Suomen muotoinen -kiertueellaan. Kun tarkkaan kuuntelee, sanoma on lopulta positiivinen – rakkaudestahan se Arttukin laulaa.

Tampere-talo 8.9. klo 19.

2. Maaret Kallion artistivieraana Knipi

Psykoterapeutti Maaret Kallio saa Tampereella vieraakseen Egotripistä tutun Knipin, kun Tunteita ja tietoa -illassa käsitellään rakkautta. Illoissa eri artistivieraat vuorottelevat Kallion teemoitettujen puheenvuorojen kanssa. Iltaan voi osallistua yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Tuulensuun Palatsi 10.9. klo 16.

3. Iskelmävuosille kunniaa Tampere-talossa

Tampere-talossa on menossa oikea iskelmän juhlaviikko. Wiskarin lisäksi juhlimassa ovat paitsi Jesse Kaikuranta (7.9.)10-vuotista uraansa myös A. Aalto (10.9.) 30-vuotista uraa. Viikon päättää itse Jukka Kuoppamäki, joka juhlii 80-vuotissyntymäpäiväänsä kiertueella.

Tampere-talo 7., 10. ja 11.9.

4. Masennusta ja maniaa Kangasalla

Kaksitoista kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivää ihmistä kertoo tarinansa valokuvanäyttelyssä Masennusta ja maniaa. Kaksisuuntaiset ry:n ja JAS Kamerakaupan yhteisen valokuvaprojektin tarkoitus on lisätä tietoisuutta sairaudesta ja hälventää stigmaa, joka siihen liittyy.

Kangasala-talo 2.10. saakka.

5. Kuutamouinnille lämpimään veteen

Tampereen maauimalassa pääsee kylmiä vesiä karttavakin nauttimaan syysillan kuutamouinnista, kun maauimala pitää ovensa perjantaina 9. syyskuuta auki yömyöhään: allas menee kiinni klo 23 ja ovet 23.30. Erillinen kärrysauna lämmittää kuutamouimareita.

Tampereen maauimala 9.9. klo 23.30 saakka.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut