Kaksi tamperelaista mukana kilpailemassa Huippumalli haussa -voitosta – Voittaja pääsee tähdittämään vaatefirman kampanjaa

Huippumalli haussa -ohjelma alkaa MTV3-kanavalla 15. syyskuuta ja on nähtävissä MTV Katsomossa kolme päivää aiemmin. Tällä kaudella mukana on kaksi tamperelaista kilpailijaa. Ohjelman juontaa Veronica Verho ja osallistujien mentorina toimii kansainvälinen huippumalli Saara Sihvonen.

Jere ja Rosa osallistuvat uusimmalle Huippumalli haussa -kaudelle.

2.8. 20:23

Aamulehti

Huippumalli haussa -ohjelma alkaa jälleen syyskuussa. Tällä tuotantokaudella etsinnässä on karismaattinen ja persoonallinen tulevaisuuden huippumalli, jolla on potentiaalia menestyä Suomessa, mutta myös kansainvälisesti.

Kauden aikana 14 kilpailijaa pääsee näyttämään taitonsa erilaisissa tehtävissä. Vakituisina tuomareina toimivat Viivi Huuska, Juha Mustonen ja Jasmin Mishima. Kilpailijoiden mentorina ja päätuomarina toimii Saara Sihvonen, joka tuli tunnetuksi Suomen Huippumalli haussa -ohjelman kolmannelta kaudelta vuonna 2010.

Tämän kauden tamperelaiset vahvistukset ovat myyntihommissa työskentelevä Jere, 23, joka kertoo esittelyssä olevansa kotoisin Pohjanmaalta ja kilpailun nuorimmaisiin kuuluva Rosa, 17.

Jeren intohimona on matkustella ja tehdä mallintöitä. ”Luonteeltani olen iloinen huumorimies”, hän kertoo esittelyssä.

Rosa puolestaan opiskelee lukiossa ja tykkää urheilla sekä kokata. ”Arvostan paljon perhettä ja ystävällisyyttä muita ihmisiä kohtaan.”

Aika näyttää, tuleeko seuraava huippumalli Tampereelta. Ohjelman voittaja pääsee nimittäin tähdittämään Zalandon kampanjaa, joka toteutetaan yhteistyössä Vogue Scandinavian kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut