Miltä kuulostaa Eva Dahlgren Tampere Filharmonian kera? – Kokosimme viikon kiinnostavimmat menot

Kesä alkaa Kangasalta, mutta on sitä ilmassa muuallakin: vauhtiin pääsee muun muassa kamarimusiikilla ja Laikunlavan synttäreillä.

”Sinfoniaorkesterin kanssa monet lauluistani pääsevät viimein oikeuksiinsa”, sanoo Eva Dahlgren konsertistaan Tampere Filharmonian kanssa.

1.6. 8:00

Aamulehti

1. Eva Dahlgrenia kahdella tavalla

Eva Dahlgrenin piti esiintyä Tampere-talossa jo syksyllä 2020, mutta korona lykkäsi konsertteja aina näihin päiviin saakka. Nyt hetki on koittanut ja ruotsalainen kiintotähti nähdään kahdessa erilaisessa konsertissa. Ensimmäisessä Dahlgren esiintyy Tampere Filharmonian ja toisessa oman bändinsä kanssa.

1. ja 2.6. klo 19 Tampere-talo.

2. Yökyöpeleitä ja muumeja

Onko perheessänne luettu lapsille Laura Ruohosen Yökyöpeleitä ja Allakka Pullakkaa tai Muumien Kuinkas sitten kävikään -kirjaa? Tampere Chamber Music -festivaalilla näitä pääsee kuuntelemaan satukonsertin muodossa. Kuudetta kertaa järjestettävä kamarimusiikkifestivaali tarjoaa toki myös perheen aikuisille monipuolista ohjelmaa.

1.–5.6. Tampere-talo, Muumimuseo, G Livelab .

3. Laikunlava täyttää 10 vuotta

Tampereen keskustan kesätapahtumien näyttämö Laikunlava täyttää 10 vuotta. Sitä voi jo juhlia! Ilmaistapahtumassa lavalle nousevat Malla eli näyttelijä-laulaja Malla Malmivaara, Antti Autio ja Aron & Cool Gang. Lapsia leikittävät ainakin improryhmä Snorkkeli, Ruuti-klovni, Nalle ja Matami Huisku.

4.6. kello 14–19.30 Tampereen Laikunlavalla.

4. Kesä alkaa Kangasalta

Kangasalan kaupunki julistaa lauantaina 4. kesäkuuta Suomen kesän avatuksi ja heti alkaakin tapahtua: Kurvaa Kangasalle -viikko tuo mukanaan harrasteajoneuvojen ja motoristien kokoontumisia, italialaisten autojen teemapäivää ja lasten omaa liikennepuistopäivää.

Kesän avaus 4.6. klo 11 Kangasalan Pirtti ja 6.–11.6. Kurvaa Kangasalle -viikko Mobilia ja Vehoniemen automuseo.

5. Kitara soi jopa saunassa

Tampere Guitar Festivalia vietetään Tampereen konservatoriolla, mutta viedään kitaramusiikin ilosanomaa myös hetkeksi saunaan, kirkkoon ja klubille. Konserteissa kuullaan muun muassa italialaista Carlo Marchionea ja ruotsalaista Jacob Kellermannia, jotka vierailevat ensi kertaa Suomessa. Kitaran ystäville on myös kursseja, luentoja ja työpajoja.

8.–11.6. Tampereella.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut