Terveyttä, kiekkohuumaa ja sijoittamista – poimi tästä viikon kiinnostavimmat menovinkit

TTT-Klubilla kuullaan Astrid Swanin upeaa ääntä ja Monitoimitalo 13:n valtakunnallisessa Nuori Kulttuuri On Air -tapahtumassa tulevaisuuden taitureita.

”On pahinta tietää, että jätän lapseni taakse”, sanoi lauluntekijä Astrid Swan Aamulehden haastattelussa vuonna 2017, jolloin hänen syöpänsä uusiutui. Syöpä ei ole parantunut, mutta keikkailu jatkuu. Lauantaina häntä voi kuulla TTT-Klubilla.

4.5. 7:07 | Päivitetty 7.5. 22:04

Aamulehti

1. Tervettä elämää Pirkkahallissa

Kombuchaa ja smoothieita, pilatesta ja hypnoosia, joogaa ja erilaisia kehon- ja mielenhallintatunteja. Ainakin näitä lupaa Vire-tapahtuma Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa tulevana viikonlopuna. Terveysmessujen lisäksi Vire pitää sisällään Yoga Playn eli Tampereen joogamessut.

7.–8.5. klo 10–17 Tampereen messu- ja urheilukeskus.

2. Virittäydy MM-huumaan

MM-kisat alkavat ensi viikolla 13. toukokuuta, joten nyt on aika virittäytyä tunnelmaan. Vapriikki tarjoaa siihen loistavan mahdollisuuden Kiekkoetkoilla tulevana perjantaina. Liekehtivä leijona -näyttelyn lisäksi ohjelmassa on muun muassa Ilveksen ja Tapparan näytösmatsi, musaa, kiekkojen tuunausta ja haastatteluja.

6.5. klo 16–20 Museokeskus Vapriikki, Tampere.

Lue lisää: Tappara on tekemässä satojen tuhansien eurojen voiton, ja edessä on vielä MM-kisatkin – näin paljon Nokia-areenan aitioista maksetaan

3. Nuoret nousevat lavalle

Tampereella Monitoimitalo 13 kutsuu lavalle nuoret osaajat taiteenlajista riippumatta. Nuori Kulttuuri On Air -tapahtumassa nähdään bändejä, tanssiryhmiä, soolotanssijoita, räppäreitä ja nuorisoteatterilaisia eri puolilta Suomea. Galleria Vivissä on esillä nuorten taidetta. Yleisö pääsee myös itse tekemään maksuttomissa työpajoissa.

7.5. klo 14–18 Monitoimitalo 13, Tampere.

4. Sijoitusmessut

Kannattaisiko sijoittaa metsään, pörssiosakkeisiin vai kiinteistöihin? Näinä aikoina sijoittaminen on vaikeaa kokeneillekin tekijöille. Apua ahdinkoon voi hakea Sijoitusmessuilta Tampere-talosta ensi viikon keskiviikkona. Tapahtuma on maksuton, mutta osallistuminen vaatii rekisteröitymistä. Sen voi tehdä myös paikan päällä.

11.5. klo 10–18 Tampere-talo.

Lue lisää: Onko sinulle jäänyt tuhansia euroja säästöön? Näin asiantuntijat sijoittaisivat rahat juuri nyt vaikeassa tilanteessa: ”Näen kaksi isoa riskiä”

5. Astrid Swan herkistää

Astrid Swan on kertonut sairastavansa parantumatonta rintasyöpää. Hän on kirjoittanut kuoleman läheisyydestä myös kirjan ja useita hienoja biisejä. Musiikillisesti suomalaisartistia on verrattu muun muassa Tori Amosiin ja Kate Bushiin. Kuinka heleästi artistin pehmeä ääni soi, sen voi tarkistaa lauantaina TTT-Klubilla Tampereella.

7.5. klo 22 TTT-Klubi, Tampere

Lue lisää: Laulaja Astrid Swanilta, 35, vavahduttava kirjoitus syövän uusiuduttua: ”On pahinta tietää, että jätän lapseni taakse”

Oikaisu 7.5.2022 kello 22.03: Korjattu Sijoitusmessujen kellonaika. Tapahtuma on 11.5. kello 10–18. Jutussa luki aiemmin virheellisesti kellonaikana 19.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut