Portion Boys toivottaa munarikasta pääsiäistä – Poimi viikon menot talteen

Roisilla sanoilla leikittelystä tuttu Portion Boys panee vauhtia biletykseen Ilonassa. Menoja löytyy myös rauhallisempaan makuun.

Pääsiäislomalle taattua vauhtia tarjoilee Portion Boys Tampereen Ilonassa torstaina.

13.4. 7:09

Aamulehti

1. Vauhti kiihtyy Ilonan yössä

Portion Boys on bändi, joka toi Matin ja Tepon takaisin niin, että heidät tunnetaan taas päiväkoti-ikäisiä myöten. Sanamuunnoksiin ja sanojen rytmityksillä leikittelyihin erikoistunut bilebändi täräyttää pääsiäislomat käyntiin Tampereen Ilonassa torstaina. Hittikimaraa riittää: Vauhti kiihtyy, Kyläbaari, Karjala takas...

14.4. klo 22 Tampereen Ilona.

2. Tulista menoa perheen pienille

Kulttuurikeskus Rullan Liekki hallussa -näyttelyssä Tampereella tutustutaan pelastautumisen maailmaan. Pikkuvierailijat pääsevät muun muassa poseeraamaan palomiehenä, etsimään reitin ulos poistumislabyrintissä ja istumaan paloauton kyytiin.

14.4. klo 9–14 ja 17.4. klo 10–16 Kulttuurikeskus Rulla, Tampere.

3. Pääsiäisvalkeat syttyvät Sahalahdella

Etenkin pohjalaiset kaipailevat pääsiäisperinteisiinsä valkeita. Niitä syttyy joka vuosi myös Pirkanmaalla. Yhden sellaisen voi bongata lankalauantaina Vilpeilän kylätalolla Sahalahdella. Ohjelmassa on paitsi kokko myös pääsiäismunien etsintää ja pukukilpailua.

16.4. klo 15–18 Vilpeilän kylätalo, Sahalahti.

4. Klassista matalalla kynnyksellä

Torstaina pääsee taas kurkistamaan Tampere Filharmonian kenraaliharjoituksiin. Näin huippuklasarista pääsee nauttimaan viiden euron hintaan. Harjoituksessa soitetaan illan konsertin musiikkia kapellimestarin valinnan mukaan. Tilaisuuden kesto on enintään kolme tuntia, mutta tauolla on kätevä poistua myös aiemmin.

14.4. klo 9.45 Tampere-talo.

5. Lava on avoin runoilijoille.

Jos pöytälaatikostasi löytyy runoja, joita haluaisit muiden kuulevan, kannattaa suunnata ensi tiistaina Kulttuuriravintola Kiveen Tampereella. Venla Moision vetämässä runoillassa lava on vapaa ja mikki auki. Saa lausua omia tai toisten runoja tai vaikkapa laulaa, jos siltä tuntuu. Saatetaanpa illan aikana tehdä runoja myös yhdessä.

19.4. klo 19.30 Kulttuuriravintola Kivi, Tampere.

Lue lisää: Tamperelaisessa rivitalossa syntyy härskejä bilebiisejä, joita suomalaiset rakastavat – Perheenisä Jay Rockan pää vilisee kaksimielisiä sananmuunnoksia: ”Tilannetaju ei ole vahvuuksiani”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut