Tuore Oscar-voittaja Will Smith luopuu Yhdysvaltain elokuva-akatemian jäsenyydestä

Näyttelijä Will Smith pyyhki kyyneliään, kun hän vastaanotto parhaan miespääosanäyttelijän Oscar-palkintoa sunnuntaina 27. maaliskuuta.

2.4. 7:43

Parhaan miespääosanäyttelijän Oscar-palkinnon tuore voittaja Will Smith on kertonut luopuvansa Yhdysvaltain elokuva-akatemian jäsenyydestä. Smith kertoi asiasta useille yhdysvaltalaismedioille lähetetyssä tiedotteessa varhain lauantaina Suomen aikaa.

Jäsenyydestä luopumisen taustalla on Smithin väkivaltainen käytös viime sunnuntain ja maanantain välisenä yönä järjestetyssä Oscar-gaalassa. Hän löi koomikko Chris Rockia, joka oli kertonut lavalla vitsin Smithin vaimosta.

Lue lisää: Parhaan elokuvan palkinto draamaelokuva CODA:lle – Video: Will Smith aiheutti draamaa lyömällä lavalla Chris Rockia

”Petin akatemian luottamuksen. Riistin muilta ehdokkailta ja voittajilta mahdollisuuden juhlia ja olla juhlittuna heidän upeista suorituksistaan”, Smith kertoi tiedotteessa.

Oscar-palkinnot jakava Yhdysvaltain elokuva-akatemia on kertonut tuomitsevansa Smithin käytöksen ja käynnistävänsä asiasta selvityksen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut