Kesällä Särkänniemessä juhlitaan: Lavalle nousee Suomen kovin kärki The Rasmuksesta Vesalaan eikä kevään kiekkohuumaakaan unohdeta

Särkänniemi järjestää kesällä tapahtumia niin aikuisille kuin perheen pienimmille. Musiikkitarjonnan lisäksi vietetään muun muassa Meet & Greet -tapahtumaa toukokuussa.

The Rasmus UMK-finaalissa Turun Logomossa viime lauantaina.

1.3. 13:13

Aamulehti

Särkänniemen kesä tarjoaa tänä vuonna K18-tapahtumien lisäksi tapahtumia myös lapsille ja nuorille. 12. elokuuta Särkänniemessä järjestetään ikärajaton Back to School -tapahtuma, jossa esiintyvät Antti Tuisku ja Mikael Gabriel. 29. toukokuuta järjestetään lapsiperheille tarkoitettu Mini Fest.

Aikuisille on luvassa erityisen vauhdikasta menoa. Jääkiekon MM-kisojen kunniaksi Särkänniemi järjestää perjantaina 27. toukokuuta Kiekon kotibileet -tapahtuman, jossa esiintyvät Matti ja Teppo, Klamydia, Oku Luukkainen ja Portion Boys. Lauantaina 28. toukokuuta lavalle nousevat Blind Channel ja Cyan Kicks.

Särkänniemi Soi järjestetään kahtena peräkkäisenä perjantaina: 19. elokuuta esiintyvät Vesala, Stig, sekä Erika Vikman, ja 26. elokuuta lavalle nousevat Haloo Helsinki! ja The Rasmus. Kesäkauden päättäjäiset järjestetään lauantaina 24. syyskuuta, jolloin esiintymisvuorossa on JVG.

Toukokuun 23.–25. päivä järjestetään lisäksi Meet & Greet -tapahtuma, jossa on mahdollista tavata sosiaalisesta mediasta tuttuja tähtiä ja tubettajia.

Lipunmyynti kesän tapahtumiin avautui tänään tiistaina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut