Paulina Ahokas: Lumikuningattaren tuotantoa viedään normaalisti eteenpäin – ”Hallituksen viesti oli selvä” - Kulttuuri - Aamulehti

Paulina Ahokas: Lumikuningattaren tuotantoa viedään normaalisti eteenpäin – ”Hallituksen viesti oli selvä”

Tampere-talon toimitusjohtaja sanoo, että hallituksen viestin perusteella Lumikuningatar-suurshow’ta viedään eteenpäin normaalisti ja kohti 1. tammikuuta koittavaa ensi-iltaa.

22.12.2021 0:02

Aamulehti

Lumikuningatar-jääshow’n tuotanto jatkuu entisellään, Tampere-talon toimitusjohtaja ja hankkeen päätuottaja Paulina Ahokas kommentoi Aamulehdelle myöhään tiistaina.

Tuotantoa käytiin läpi tiistai-iltana Lohjalla, missä Ahokas oli seuraamassa produktiota. 1. tammikuuta ensi-iltansa saava teos esitetään Tampereen uudessa Nokia-areenassa.

Samaan aikaan maan hallitus istui päättämässä tiukentuvista koronarajoituksista. Hallitus linjasi myöhään tiistaina, että matalan riskin tapahtumia, joissa kaikille kävijöille on esimerkiksi osoitettu istumapaikka, ei tarvitsisi kieltää, vaan niitä voitaisiin pitää auki koronapassilla, kuten nytkin. Hallitus painotti pääministeri Sanna Marinin (sd.) johdolla, että hallituksen linjauksia tiukempia rajoituksia on mahdollista tehdä alueellisesti.

Aiemmin tiistaina Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä puolestaan suositti, että kaikki tapahtumat ja tilat laitettaisiin kahdeksi viikkoa tauolle. Tauosta päättää lopulta Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto (avi).

Avilta odotetaan päätöksiä nopeasti.

”Hallituksen viesti on selvä. Matalan riskin venuet voidaan järjestää. Meillä on areenassa kaikille istumapaikka. Jatkamme normaalisti, ellei avi toisin päätä”, Ahokas kommentoi.

Hallituksen on määrä kertoa valtakunnan rajoituksista tarkemmin keskiviikkona.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut