Tubecon Games -pelitapahtuma järjestetään Tampere-talossa huhtikuussa 2022 - Kulttuuri - Aamulehti

Tubecon Games rantautuu Tampereelle huhtikuussa kahden päivän ajaksi – Nämä vaikuttajat ovat mukana

Tubecon Games -tapahtuma järjestetään Tampere-talossa ensi keväänä. Mukana ovat muun muassa Lakko ja IlariPro.

Tubecon järjestetään Tampereella peliteemaisena tapahtumana. Kuva on vuoden 2019 Tubecon-tapahtumasta Helsingin Messuhallista. Vantaan vuoden 2021 Tubecon siirtyi ensi vuoteen.

2.12.2021 13:02

Aamulehti

Tampere-talossa järjestetään Tubecon Games -tapahtuma 15.–16. huhtikuuta 2022. Tapahtuma kokoaa yhteen pelaamisen harrastajia, vaikuttajia, faneja ja ammattilaisia eri puolilta Suomea.

Tubecon Games oli tarkoitus järjestää jo elokuussa 2021, mutta koronarajoitusten vuoksi tapahtuma jouduttiin perumaan. Viime vuoden Tubecon Gamesiin ostetut liput käyvät vuoden 2022 tapahtumaan sellaisenaan.

Tapahtuma tarjoaa pelielämyksiä sekä mahdollisuuden päästä tapaamaan pelimaailmasta sekä sosiaalisesta mediasta tuttuja vaikuttajia. Tapahtumassa ovat mukana muun muassa Lakko, IlariPro, Jaakko Parkkali, Jennysvoices, Namikolinx, Boheemi, Mikirotta, PAQPA, MrJallu101, Neddeplays, Tinke, sekä Niko & Santtu. Tubecon Games on suunnattu kaikenikäisille, mutta tapahtumassa on myös ikärajallisia alueita, joissa sisäänpääsyyn vaaditaan joko 16 tai 18 vuoden ikää.

Tubeconin toimitusjohtaja Jan Grehn kertoo, että tavoitteena on luoda tapahtumasta jokavuotinen viihteellisen pelaamisen ykköstapahtuma Suomessa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut