Näin syntyy kolmipäiväinen Mad x-mas festivaali - Kulttuuri - Aamulehti

Latelan pojat järjestävät Suomen suurimmat pikkujoulut Tampereella – yli 100 auton näyttely ja kolmipäiväinen musiikkifestivaali, tällainen tapahtumasta on tulossa

Kolmipäiväisen musiikkifestarin ja autonäyttelyn luominen tyhjästä on mukana parhaillaan kuvattavalla Latela-ohjelman tuotantokaudella. Aamulehti tapasi tapahtuman puuhamiehet Lars Kivistön ja Lauri Huttusen Latelan pajalla, missä miehet kertovat, millaista on järjestää suurtapahtumaa ensimmäistä kertaa ja omalla taloudellisella riskillä.

Latela-sarjasta tuttu Lauri Huttunen (vas.) ja Lars Kivistö järjestävät Suomen suurimmat pikkujoulut Tampereella. Massatapahtuma syntyy omalla rahalla ja riskillä. Menestyessään talvifestivaalista voisi tulla jokavuotinen perinne, Huttunen sanoo.

30.10. 18:17

Aamulehti

3.–5. joulukuuta Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa pärähtää käyntiin kolmipäiväinen musiikkifestivaali ja autonäyttely, jonka puuhamiehinä toimivat Lars Kivistö ja Latela-sarjan keulahahmona tunnettu Lauri Huttunen. Mad x-mas -festivaalista ja Latela car show’sta tulee Suomen suurimmat pikkujoulut, kaksikko maalailee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut