Santtu-Matias Rouvali johti Tampere Filharmoniaa, Tampereen filharmonista kuoroa ja Tampereen oopperan kuoroa Verdin Requiemissa. - Kulttuuri - Aamulehti

Yleisö täytti Tampere-talon pitkästä aikaa – Verdin dramaattinen musiikki myrskysi ja kuiskasi Rouvalin johdolla

Konserttiarvio: Tampereen filharmonisen kuoron ja Tampereen oopperan kuoron voimien yhdistäminen Giuseppe Verdin Requiemissa oli erinomainen ratkaisu.

Tampere-talon Isossa salissa oli pitkästä aikaa yleisöä tuvan täydeltä. Verdin Requiemin esitys sai yleisön seisaalleen.

9.10. 15:11

Aamulehti

Ihmeellinen näky: Tampere-talon pääsali oli likimain täpötäysi niin lavalla kuin katsomossakin. Tuntui kuin olisimme olleet normaaliajan paluun ensi-illassa – tai ainakin sellaisen ennakkonäytöksessä.

Houkutustekijöitä oli monia. Katsomokapasiteetin rajoitukset oli purettu, Giuseppe Verdin Requiem saa yleensäkin väen liikkeelle, ja tulkintaa johti juuri Lontoossa loistanut Santtu-Matias Rouvali. Kun Rouvali nousi orkesterimontusta heiluttamaan yleisölle konsertin alussa, suosionosoitukset olivat äänekkäät aivan kuin Tapparan tai Ilveksen maalin jälkeen. Poika palasi kotiin!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos