Kaija Saariaho kävi Tampereella G Livelabissa. - Kulttuuri - Aamulehti

Koronapassikokeilu alkoi lupaavasti tamperelaisella musiikkiklubilla – Entä miten sujui säveltäjä­pariskunnan odotettu yhteiskonsertti?

Tampereen G Livelab toimii monenlaisena kokeilulaboratoriona. Kaija Saariahon ja Jean-Baptiste Barrièren monitaiteelliset teokset yhdistivät soittoa, kuvia, runoutta, videoita ja elektroniikkaa.

Säveltäjät Tampereen G Livelabin takahuoneessa: Kaija Saariaho ja Jean-Baptiste Barrière ovat samanhenkinen säveltäjäpariskunta.

21.8. 14:04

Aamulehti

Koronapassin vilauttaminen konserttipaikan ovensuussa käy helposti olipa todistus tulostettu paperille tai tallennettu kuvana älypuhelimeen. Nopea skannaus lipputiskillä ja sisään. Ylimääräistä aikaa ei paljon kulu.

Tampereen G Livelabin vapaaehtoinen koronapassikokeilu on alkanut noususuuntaisesti: keskiviikkona koronapassin näytti 30, torstaina 50 ja perjantaina jo 57 prosenttia kuulijoista. Nämä ovat lupaavia lukuja ja kertovat ainakin tämän konserttipaikan yleisön olevan halukas tukemaan tällaista järjestelyä, jolla saattaa olla myönteisiä vaikutuksia kulttuuritilojen laajemman aukaisemisen suuntaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut