Tubecon laajenee elokuussa Tampereelle Tubecon games-tapahtumana - Kulttuuri - Aamulehti

Tubecon laajentuu pelitapahtumana Tampereelle elokuussa

Tubettajat, vaikuttajat ja heidän yleisönsä kokoava festivaali laajentuu elokuussa uudella Tubecon Games -tapahtumalla Tampere-taloon

Tubecon laajenee peliteemaisena tapahtumana Tampereelle. Arkistokuva on vuoden 2019 Tubecon-tapahtumasta Helsingin Messuhallista.

21.4. 10:12

Aamulehti

Viihteellisen pelaamisen ystävät saavat loppukesällä uuden tapahtuman, kun Tubecon Games -tapahtuma pidetään Tampere-talossa 20.–21. elokuuta. Tubecon Gamesiin osallistuu yleisön lisäksi suuri joukko alan vaikuttajia ja tubettajia.

Tubettajia yhteen kokoava Tubecon-tapahtuma on järjestetty aiemmin Helsingissä. Järjestäjien tiedotteen mukaan nyt starttaava uusi tapahtuma sukeltaa erityisesti viihteellisen pelaamisen maailmaan ja tarjoaa mahdollisuuden osallistua pelihaasteisiin ja turnauksiin sekä seurata omien suosikkien pelaamista ja tutustua uusimpiin peleihin ja trendeihin.

Tubecon Games kattaa koko pelaamisen genren PC-pelaamisesta konsoli- ja mobiilipelaamiseen.

Tuhannen turnaus

Osallistujalistalla ovat muun muassa Herbalisti, NikojaSanttu, MrJallu101, Jennysvoices, Mikirotta, Nedde, Namikolinx, Boheemi, ZoneVD ja Jaakko Parkkali.

Tubecon Games -tapahtumassa on luvassa myös Suomen suurin PlayerUnknown’s Battlegrounds -turnaus, jossa tuhat pelaajaa pääsee kokeilemaan taitojaan.

Yleisöllä on mahdollisuus päästä tapaamaan suosikkivaikuttajiaan ja esportspelaajia Meet & Greet -loungessa.

Tapahtuma on tarkoitettu kaiken ikäisille tubettamisesta ja pelaamisesta kiinnostuneille. Tietyille alueille pääsevät kuitenkin vain 16 vuotta täyttäneet.

– Tubecon Games on osoitus Pirkanmaan vetovoimasta näin Euroopan kulttuuripääkaupunkihankkeen hakuvuonna. Olemme iloisia päästessämme kutsumaan nuoret ja peliharrastajat Tampere-taloon eri puolilta Suomea, kommentoi Tampere-talon liiketoimintajohtaja Mika Nevalainen tiedotteessa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut