Suurtuotanto Lumikuningattaren lipunmyynti alkoi – ensimmäisen esityspäivän liput hupenevat nopeiten - Kulttuuri - Aamulehti

Suurtuotanto Lumikuningattaren lipunmyynti alkoi – ensimmäisen esityspäivän liput hupenevat nopeiten

Tammikuussa 2022 Uros-areena tarjoaa puitteet Suomen suurimmalle jäätuotannolle Lumikuningattarelle. Lipunmyynti koko perheen jääshow’hun alkoi maanantaina.

Lumikuningattaren ensimmäisen esityspäivän liput ovat kiinnostaneet eniten.

22.2. 11:30

Aamulehti

H. C. Andersenin Lumikuningatar-tarina tuodaan Suomessa ensimmäistä kertaa jäälle tammikuussa 2022. Lipunmyynti Tampereen Uros-areenalla nähtävään suurtuotantoon alkoi maanantaina kello 9.

Koko perheelle soveltuvaa Lumikuningatarta esitetään kolmen näytöksen verran 1.–3. tammikuuta. Sunnuntain 2. tammikuuta näytös on ruotsinkielinen.

Ensimmäisen esityspäivän eli lauantain liput ovat tehneet kauppansa nopeiten. Maanantaiaamupäivään mennessä suurin osa ensimmäisen eli kalleimman hintakategorian 79 euron lipuista lauantaille oli myyty. Halvimmat liput esitykseen maksavat aikuisille 49 euroa ja alle 12-vuotiaille lapsille 39 euroa.

Tampere-talon toimitusjohtajan Paulina Ahokkaan mukaan jokaiseen näytökseen on tarjolla 14 800 lippua. Maanantain myyntitilannetta hän ei osaa vielä kommentoida, sillä hän saa raportit lipunmyynnistä vasta päivän päätteeksi.

Lumikuningattaren lippujen ennakkomyynti on ollut avoinna Veikkauksen rekisteröityneille asiakkaille ja Suomen taitoluisteluliiton jäsenille.

– Ainakin ennakkomyynnistä päätellen lipunmyynti on lähtenyt todella liukkaasti liikkeelle. Tällä hetkellä näyttää siltä, että meillä on aivan liian vähän lippuja myynnissä, Ahokas sanoo.

Ahokas kertoo saaneensa hieman yllättävältä taholta innostunutta palautetta Lumikuningattaresta.

– On ollut huvittavaa, että kun olen käynyt luistelemassa, siellä 8-vuotiaat pojat ovat noteeranneet tämän ja kyselleet, että onko siellä ihan tosissaan Marko Anttila mukana. Siinä tajuaa, että jos on 8-vuotiaiden poikien huomion saanut, niin silloin on hittituote käsissä.

Suomen suurin jäätuotanto

Tapahtumayhtiö Tampere-talo oy:n ja Kantelinen Company oy:n tuottama Lumikuningatar on Suomen suurin kotimainen jäätuotanto.

Lumikuningattaren roolissa esiintyy taitoluistelun viisinkertainen suomenmestari ja kolminkertainen EM-mitalisti Kiira Korpi. Mukana ovat lisäksi Suomen menestynein taitoluistelija yksinluistelussa Laura Lepistö, jäätanssin euroopanmestarit Susanna Rahkamo ja Petri Kokko, taitoluistelun olympiaedustaja Mila Kajas sekä Suomen kansainvälisesti menestynein muodostelmaluistelujoukkue Marigold Ice Unity.

MM-kultajoukkueen ja Jokerien KHL-joukkueen kapteenin Marko Anttilan lisäksi show’ssa ovat mukana myös pitkän NHL-uran tehnyt Niklas Hagman, Tappara-ikoni Pekka Saravo ja maajoukkuekapteeni Jenni Hiirikoski.

Juttua täydennetty 22.2. kello 13.41: Lisätty Tampere-talon toimitusjohtajan Paulina Ahokkaan kommentit.

Täydennetty 25.2. kello 11.28: Lisätty maininta siitä, että Laura Lepistö on Suomen menestynein taitoluistelija yksinluistelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut