Tampereen Teatterin johtaja ennusti, että rahat loppuvat helmikuussa, jos koronarajoitukset eivät hellitä – tilanne on yhä paha, mutta teatterilla harjoitellaan täysillä ja rekrytoidaan henkilökuntaa

Tampereen Teatterin päänäyttämölle on valmistumassa huikea suurteos, jonka ensi-iltaan pääsee alle kymmenen katsojaa. Teatterinjohtaja Mikko Kanninen toteaa, että nykyinen meno ei voi jatkua pitkään: rajoituksista on päästävä eroon viimeistään syksyllä tai teatterin talous ei kestä. Tässä sarjassa vierailemme kiinnostavissa tamperelaisissa kohteissa ja rakennuksissa.

Tampereen Teatterin kevään ainoassa ensi-illassa Saatana saapuu Moskovaan on mukana koko teatterin oma näyttelijäkaarti ja lisäksi 15 Suomen teatteriopiston näyttelijäopiskelijaa. Kolme viikkoa ennen ensi-iltaa ohjaaja Antti Mikkola etsi näyttelijöiden kanssa esityksen prologiin oikeaa rytmiä.

8.2.2021 7:03

Tampereen Keskustorilla on tiistaina aamupäivällä hiljaista, mutta Tampereen Teatterin henkilökunnan ovi käy tiuhaan.

Vaikka korona keskeytti esitykset joulukuun alussa, teatterilaiset eivät ole jääneet kotiin makaamaan. Päinvastoin: päänäyttämöllä on valmistumassa suurteos, joka työllistää kaikki teatterin näyttelijät ja lähes koko muunkin henkilökunnan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut