South Park -festivaalin piti ilmoittaa esiintyjistään joulukuussa, mutta mitään ei kuulu: "neuvottelut ovat käynnissä" - Kulttuuri - Aamulehti

Tampereen South Park -festivaalin piti ilmoittaa esiintyjistään jo joulukuussa, mutta mitään ei kuulu: "neuvottelut ovat käynnissä"

Viime vuoden South Park oli suosittu tapahtuma. Kuvassa Stam1na-yhtyeen Antti "Hyrde" Hyyrynen.

15.2.2019 15:36 | Päivitetty 16.2.2019 18:29

Tampereen Eteläpuistossa järjestettävä raskaan musiikin festivaalin South Parkin ensi kesän kohtalo on toistaiseksi kysymysmerkki.

Festivaali lupasi verkkosivullaan uutisia ennen joulua, mutta päivityksiä ei ole kuulunut. Verkkosivuilla luvataan, että festivaali järjestetään 7.–8. kesäkuuta 2019. Esiintyjistä verkkosivulla ei ole tietoa.

Vuonna 2017 festivaali peruttiin, sillä samaan aikaan järjestetty Vantaan rock-festivaali voitti kisan pääesiintyjästä Rammsteinista.

Lue lisää:South Park ja Metal Meeting peruttiin ensi kesältä – syynä kallis Rammstein ja Yo-talon rahaongelmat

Festivaalia järjestävän Nelonen Media Liven promoottori Timo Isomäki ei kommentoi festivaalia sen enempää, kuin että neuvottelut esiintyjistä ovat käynnissä.

–Pyrimme siihen, että tapahtuma tulee, Isomäki toteaa.

Kesällä 2018 järjestetty South Park veti Eteläpuistoon noin 13 000 hengen yleisön.

Oikaistu 16.2. kello 18.29: Toisin kuin artikkelissa aiemmin kerrottiin, Rammstein esiintyi vuonna 2017 Vantaalla eikä Hyvinkäällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: