Kirjastojen musiikkikeikat laajenevat kevään aikana pääkirjasto Metsosta myös Hervantaan ja Lielahteen - Kulttuuri - Aamulehti

Kirjastojen musiikkikeikat laajenevat kevään aikana pääkirjasto Metsosta myös Hervantaan ja Lielahteen

Rap-artisti Asa esiintyy helmikuun alussa Hervannan kirjastossa. Arkistokuva.

8.1.2019 13:38

Tänä vuonna livemusiikkia kuullaan pääkirjasto Metson lisäksi Tampereella myös Hervannan ja Lielahden kirjastoissa. Hervannan kirjastossa esiintyy 2. helmikuuta Asa, Lielahden kirjastossa 5. huhtikuuta Töölön Ketterä.

Pääkirjasto Metsossakin Live-tapahtumat jatkuvat. 4. helmikuuta Metsossa esiintyy Viitasen Piia, 4. maaliskuuta Sitku, 21. maaliskuuta Hannibal & Hot Heros ja 15. huhtikuuta Lau Nau.

Tampereen kirjastojen musiikkiosastojen kevään muuhun ohjelmaan kuuluu keikkojen lisäksi myös haastatteluja ja työpajoja. Metsossa vierailevat kevään aikana muun muassa Ylen musiikkitoimittaja Risto Nordell ja Marzi Nyman. Helmikuussa Stratovariuksesta tuttu Matias Kupiainen vetää Rockwayn kitaratyöpajan.

Sampolan kirjastossa taas vierailee 23. tammikuuta La Bohème -oopperan ohjaaja Kari Heiskanen.

Vuoden alussa alkavat myös Cafe Metson dj-lounaat, joissa kevään aikana levyjä soittavat muun muassa Tampereen kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Lauri Savisaari ja apulaispormestari Johanna Loukaskorpi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos