Musiikki & Media -tapahtuman omistajat vaihtuvat – Tampere-talo on yksi uusista omistajista - Kulttuuri - Aamulehti

Musiikki & Media -tapahtuman omistajat vaihtuvat – uusi toimitusjohtaja tulee Rähinä Recordsista

Essi Kivitie aloittaa Musiikki & Median uutena toimitusjohtajana.­

12.12.2017 11:44

Musiikkialan ammattilaistapahtuma Musiikki & Media vaihtaa omistajaa. Suomen Musiikki & Media-Tapahtumat S.M.M. Oy:n uudet omistajat ovat Tampere-talo Oy, Tiketti Oy, Sublime Music Agency Oy ja Juha Kyyrö.

Tapio Korjus, Epe Helenius, Jussi Santalahti, Jouko Karppanen ja Taija Holm myyvät yhtiön osakkeet uusille omistajille. Kyyrö pitää osakkeensa ja jatkaa myös tulevaisuudessa yhtenä omistajana.

–Olen tyytyväinen, että Musiikki & Media -tapahtumaa järjestävän tahon sukupolvenvaihdos on saatu toteutettua näin kokonaisvaltaisesti. Musiikki & Median brändi ja talous ovat kunnossa ja uskon, että tapahtuman jatko ja tulevaisuus ovat hyvissä käsissä, sanoo Musiikki & Median hallituksen puheenjohtaja ja yksi perustajista Korjus.

Toimitusjohtaja Rähinä Recordsista

Yhtiön toimitusjohtajaksi on valittu Essi Kivitie. Hän on aiemmin työskennellyt Rähinä Recordsin toimitusjohtajana. Kivitie aloittaa uudessa tehtävässään 26.1.2018.

Uudet omistajat ovat pitäneet ylimääräisen yhtiökokouksen, jossa yhtiön uuteen hallitukseen on nimetty Paulina Ahokas (Tampere-talo), Juha Kyyrö (Fullsteam Agency), Tiina Vihtkari (Sublime Music Agency Oy), Mirva Merimaa (Tiketti) ja Riku Salomaa (Music Finland). Salomaa on myös hallituksen puheenjohtaja.

Musiikki & Media -tapahtumaa on järjestetty Tampereella vuodesta 1989. Se on maailman kolmanneksi vanhin musiikkialan ammattilaistapahtuma. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran Tampereella 4.–6.10.2018.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?