Ratinan stadionin viereiset valtatiet suljetaan liikenteeltä, kun Rammstein-yleisö purkautuu - Kulttuuri - Aamulehti

Ratinan stadionin viereiset valtatiet suljetaan liikenteeltä, kun Rammstein-yleisö purkautuu alueelta – poliisi antaa ohjeita

Poliisi ohjeitsaa konserttiyleisöä saapumaan ajoissa paikalle. Poikkeavat liikennejärjestelyt kannattaa huomioida.

Tampereen Ratinan stadionia valmisteltiin maanantaina kovalla tohinalla Rammsteinin perjantaina ja lauantaina konsertteja varten.

9.8.2019 10:35 | Päivitetty 9.8.2019 15:28

Aamulehti

Sisä-Suomen poliisilaitos ohjeistaa Ratinan stadionille Rammsteinia kuuntelemaan suuntaavaa yleisöä.

Poliisi muistuttaa, että sekä perjantain että lauantain konsertteihin odotetaan yli 30 000 kuulijaa, joten alueella on vilkasta.

Konserttipaikalle kannattaa suunnata riittävän ajoissa jo siksi, että turvatarkastukset vievät aikaa.

Poliisi suosittelee julkisten liikennevälineiden hyödyntämistä. Viikonloppuna ajetaan ylimääräisiä linja-auto- ja junavuoroja.

– Jos tulet omalla autolla, pysäköi se sallitulle pysäköintipaikalle ja huomioi, ettei pelastusteitä ei saa tukkia, poliisi muistuttaa.

Konserttialueen kartta.

Liikenne poikki puoli tuntia

Poliisi huolehtii tapahtuman aikana yleisestä järjestyksestä, turvallisuudesta ja liikenteen sujuvuudesta. Tapahtumajärjestäjä taas vastaa tapahtuman yleisestä järjestyksestä ja turvallisuudesta.

Konsertit vaikuttavat liikennejärjestelyihin stadionin läheisyydessä.

Ratinan rantatie on kokonaan suljettu liikenteeltä tapahtuman ajan. Lisäksi liikenne suljetaan Ratinan läheisyydessä Tampereen valtatieltä ja Hatanpään valtatieltä molempina iltoina konserttien päätyttyä kello 23.

Tampereen valtatien ja Hatanpään valtatien liikenne on perjantaina ja lauantaina suljettu yleisön poistumisen ajan, jonka odotetaan kestävän noin puoli tuntia.

Poliisi muistuttaa, että liikenteen sulkeminen hidastaa muun muassa Koskikeskuksen ja Ratinan ostoskeskusten parkkitaloista poistuvien autoilijoiden etenemistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: