Rammstein esiintyy Ratinan stadionilla Tampereella 10. elokuuta 2019 - Kulttuuri - Aamulehti

Tampereella on jälleen ensi kesänä maailmanluokan stadionkeikka: Rammstein tuo konserttispektaakkelinsa Ratinaan elokuussa

Ratinassa järjestetään taas ensi kesänä stadionkeikka. Vuonna 2015 stadionin täytti Nightwishin keikka.

2.11.2018 11:00

Saksalainen Rammstein esiintyy ensi kesänä Tampereella. Yhden maailman suurimman metallibändin keikka järjestetään Ratinan stadionilla 10. elokuuta.

Rammstein on esiintynyt Suomessa ahkerasti, mutta Tampereen-keikka on yhtyeen ensimmäinen stadionkeikka Suomessa. Viimeksi Rammstein on esiintynyt Suomessa kesällä 2017 Vantaan Rockfestissa.

Rammstein on kuuluisa spektaakkelimaisesta lavashow'staan. Tulevalla kiertueella yhtye aikoo tehdä show'staan vielä entistäkin suuremman.

Rammsteinin keikat ovat tunnettuja siitä, että niissä ei säästellä show'ssa, pyrotekniikassa ja mahtipontisuudessa. Tulevalla, toukokuussa alkavalla stadionkiertueellaan yhtye on luvannut rakentaa konserttispektaakkelistaan ensitäkin suuremman.

Konsertin lipunmyynti alkaa torstaina 8. marraskuuta kello 10.

Lue myös: Rammsteinin lipunmyynti alkaa ensi torstaina – Näin paljon liput maksavat

Rammstein on perustettu vuonna 1994, mutta läpimurto tapahtui kakkosalbumin jälkeen. Edellisen albumin yhtye on julkaissut vuonna 2009, mutta nyt seuraavan levyn on määrä ilmestyä ensi keväänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: