Kormus livenä Tampereella 3.4.2020 - katso koko keikka - Kulttuuri - Aamulehti

Manserock-bändi Kormus revittelee kevään odotetuimman keikkansa vain Aamulehdelle – ”Luvassa on sellainen rokkishow, että kotisohva lentää”, katso koko esitys tästä

Tamperelaisen Kormus-yhtyeen laulaja-kitaristi Anton Äikkään periaate on, että unelmat täytyy toteuttaa. Kun Äikkään kymmenvuotista uraa juhlistava keikka G Livelabissa jouduttiin perumaan, bändi ei suostunut luovuttamaan, vaan päätti siirtää konsertin faniensa olohuoneisiin.

Kormus-yhtyeen laulaja-kitaristi Anton Äikäs haaveilee kuumeisesti siitä, kun yhtye pääsee taas palaamaan arkiseen keikkatahtiinsa. Kari Luomaharjulla, Äikkäällä ja Aaron Alatalolla on takanaan jo noin 600 yhteistä keikkaa.

2.4.2020 19:34 | Päivitetty 3.4.2020 23:28

Jos Anton Äikäs olisi puoli vuotta sitten nähnyt itsensä keikalla tyhjässä yökerhossa, hän olisi todennäköisesti olettanut näkevänsä painajaista.

Tänä perjantaina 3. huhtikuuta näystä tuli kuitenkin totta. On Äikkään muusikonuran kymmenvuotissyntymäpäivä, ja miehen luotsaama Kormus-yhtye soitti juhlakeikan koronaviruksen autioittamassa Bar Ihkussa Tampereella.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut