”Olemme toistemme lauma ja turva”, sanoo näyttelijä Elisa Piispanen - Kulttuuri - Aamulehti

Tamperelainen Elisa Piispanen tekee nyt erikoisia tempauksia, jotta ihmiset voisivat kokea olevansa yhdessä myös poikkeusaikana – ”Uhkakuvien kanssa nukkumaan meneminen ei auta”

Poikkeusaikana oman yhteisön voi saada aikaan etäyhteyksillä ja vaikka jakamalla pöljän videon sosiaalisessa mediassa. Näyttelijä Elisa Piispanen ei pysty olemaan tekemättä hyviä ja luovia asioita. Nyt kun teatterit on suljettu ja Notre Damen kellonsoittaja ohi, energia kanavoituu hulluihin verkkoprojekteihin. Tässä jutussa on tarjolla villapaitajoogaa.

Näyttelijä Elisa Piispanen vetää esimerkiksi livejoogaa. Tämän jutun videon avulla voit osallistua lempeään villapaitajoogaan.­

5.4.2020 9:06 | Päivitetty 7.4.2020 10:14

Aamulehti

Tämä nainen on luonnonvoima.

Heti aamusta hän seisoo päällään Pyynikillä tai poikkeusoloissa vähintään Tampereen Teatterin harjoitushuoneessa. Sieltä hän striimaa lempeää joogaa kaikille halukkaille.

Hän laulaa täysiä Uusmaalaisten laulua Kaupin metsässä, jotta ihmiset hätkähtäisivät pitämään turvavälejä. Hän virkkaa suorassa lähetyksessä keltaista ketjusilmukkaa, jotta me kaikki saisimme osallistua mielelle hyvää tekevään käsityöhön ja oppisimme tarvittaessa virkkaamaan itsellemme bikinit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?