Horsepower-solisti Juha Junttu on vähemmän menestynyt kuin pitäisi – selvitimme millainen tyyppi on tämä tamperelainen merkkihahmo, jota äijät kunnioittavat ja josta naiset haaveilevat? - Kulttuuri - Aamulehti

Horsepowerista tuttu Juha Junttu on vähemmän menestynyt kuin pitäisi – Selvitimme, millainen tyyppi on tämä mies, jota äijät kunnioittavat ja josta naiset haaveilevat

Teatteriharjoitusten jälkeen paluu siviiliin vaatii fiksausta. Juha Juntulla on harjoitusten välillä kolmen tunnin tauko.

25.10.2018 19:48 | Päivitetty 17.12.2018 11:25

Kun Juha Junttu astuu huoneeseen, häntä ei voi olla katsomatta. Liki pari metriä lavakarismaa ja päättymätöntä raajaa ottaa tilan haltuun missä tahansa. Vaikkei mies sitä itse aina edes haluaisi.

Junttu on Horsepower-yhtyeen laulusolisti, rokkikukko jumalan armosta. Kaikilla keski-ikäisillä tamperelaisnaisilla on tyttökaveri, joka on nuoruudessaan päivystänyt iltakausia Siilinkarin kahvilassa tai Doriksessa, osuakseen vahingossa Juntun reitille. Kaikilla on työkaveri, jonka ensimmäinen teatterimuisto on se, kun Junttu lauloi Virgossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos