Täti Taikakynä eli satutaiteilija Minna Männistö on mukana kehittämässä Tamperetta – Aamulehden tähtijuttu - Kulttuuri - Aamulehti

Satutaiteilija Minna Männistö on ollut mukana 37 kulttuurihankkeessa Pirkanmaan alueella – Kuka on tämä monille tuttu kasvo ja mitä hän ajattelee Tampereen tunnelmasta?

Monessa Tamperetta kehittävässä hankkeessa mukana oleva satutaiteilija Minna Männistö uskoo, että kiinnostavan kaupungin hyvä henki syntyy paitsi tapahtumista, myös sen toreista, valoista ja puista.

Minna Männistö on tällä hetkellä mukana kehittämässä Finlaysonin alueen tapahtumatoimintaa ja on mukana 200-vuotisjuhlan suunnittelutyöryhmässä. Jo nyt alueelle on saatu paljon lisää yhteisöllisiä tapahtumia. – Juhlavuoden tavoitteena on, että jokainen tamperelainen olisi ainakin kerran käynyt tällä alueella.

4.5.2019 7:26

Aamulehti

Kun yrittäjä Minna Männistöllä ja hänen musiikkibisneksessä työskentelevällä puolisollaan Ramilla on vapaa-aikaa, he suuntaavat teemakävelylle.

Patikoinnin aiheena saattavat olla esimerkiksi hienot katot, kirpputorit, kahvilat tai jokin ruoka. Kymmenisen kilometriä reittiä suunnitellaan sen mukaan, miten eri taukopisteet kulloisellekin kaupungille asettuvat. Aikaa saa kulua tunteja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut