Eija Ahvo ja Susanna Haavisto uskovat, että Tommy Tabermann osallistui runolevyn tekemiseen ajan rajan takaa: ”Meillä on vahva tunne, että Tommy heitti pinosta paperin” - Kulttuuri - Aamulehti

Eija Ahvo ja Susanna Haavisto uskovat, että Tommy Tabermann osallistui runolevyn tekemiseen ajan rajan takaa: ”Meillä on vahva tunne, että Tommy heitti pinosta paperin”

Ahvon ja Haaviston ilta Tampereen Teatterikesässä myytiin nopeasti loppuun. Kaksikko on laulanut 42 vuotta yhdessä ja jakanut toistensa ilot, väsymykset ja sairaudet. Nyt he kertovat yhteisen tarinansa.

Susanna Haaviston ja Eija Ahvon äänet kohtasivat Helsingin kaupunginteatterin lavalla vuonna 1977. Samassa sukeutui syvä ystävyys, joka on kestänyt vuosikymmenet.

5.8.2019 19:15

Susanna Haavisto: – Se oli järisyttävä hetki. Siitä on nyt reilut 42 vuotta, kun näin sut ensimmäisen kerran laulamassa.

– Olin ylioppilaskirjoitusten jälkeen lastenhoitajana yhden näyttelijän kotona. Kerran se tuli tohkeissaan mun luo: ”Koiton näyttämöllä menee teatterikoululaisten lopputyö Herra Langen rikos, ja siinä on yks Eija Ahvo, ja sun on ihan pakko nähdä se.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: