Kirjastosta voi pian lainata pääsylipun Tampereen Teatteriin ja Tampereen Työväen Teatteriin - Kulttuuri - Aamulehti

Kirjastosta voi pian lainata pääsylipun Tampereen Teatteriin ja Tampereen Työväen Teatteriin

Tampereen kirjastoilla on ollut syksystä lähtien kausikortteja kulttuuri- ja urheilutapahtumiin. Nyt avautuvat myös teattereiden ovet.

Kirjaston asiakas voi nyt päästä ilmaiseksi teatteriin, vaikkapa Tampereen Teatterin Niskavuoren Hetaan.

28.2.2020 20:06

Aamulehti

Tampereella pääsee pian teatteriin kirjastosta lainatulla kausikortilla.

Uusi käytäntö laajentaa viime vuonna aloitettua kokeilua. Pääkirjasto Metsosta on viime syksystä lähtien voinut lainata kausikortteja kulttuuri- ja urheilutilaisuuksiin, muun muassa Ilveksen ja Tapparan peleihin. Nyt yhteistyö käynnistyy Tampereen Teatterin ja Tampereen Työväen Teatterin kanssa.

Kumpaankin teatteriin tulee tarjolle yksi kausikortti, joka oikeuttaa kahden henkilön pääsyyn nimetyille istumapaikoille.

Kausikortit käyvät 4. maaliskuuta alkaen Tampereen Teatterin Frenckell-näyttämön ja Tampereen Työväen Teatterin Eino Salmelaisen näyttämön keskiviikon esityksiin.

Lainattavilla kausikorteilla on viikon laina-aika. Toiveena kuitenkin on, että asiakas palauttaa kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä, jotta mahdollisimman moni pääsee hyötymään palvelusta.

Lainattavia kausikortteja ei voi varata tai uusia, mutta niiden saatavuustiedot voi tarkistaa PIKI-verkkokirjastosta. Asiakkaalla voi olla lainassa vain yksi kausikortti kerrallaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: