Vain elämää -perinne jatkuu: Artistit heittävät herjaa, tiukimmassa tulessa Olli Lindholm - Kulttuuri - Aamulehti

Vain elämää -perinne jatkuu: Artistit heittävät herjaa, tiukimmassa tulessa Olli Lindholm

Olli Lindholm (vas.), Irina Saari, Samu Haber, Petra Garganoja, Robin Packalén, Laura Voutilainen ja Nikke Ankara esittäytyivät Vain elämää -risteilyllä tiistaina.­

4.4.2017 18:10

Tästä se lähtee, Vain Elämää ja kuudes kausi. Ohjelmassa mukana olevat seitsemän artistia lennätettiin tällä kertaa Espanjan aurinkoon laulamaan ja kertomaan elämästään. Edellisestä kaudestahan on vain puolisen vuotta, viimeksi saimme elää mukana koko tunteiden kirjon syksyllä.

Lehdistön eteen Tallinnan lautalle saapunut sakki oli koolla ensimmäistä kertaa yhdessä sitten Espanjan reissun. Tällä kaudella mukana ovat Laura Voutilainen, Samu Haber, Olli Lindholm, Irina, Robin, Petra ja Nikke Ankara. Vain elämää konseptin uudeksi tavaramerkiksi on parina viime vuonna muodostunut artistien keskinäinen naljailu.

– Whatsapilla on yhteyttä pidetty. Joka päivä oli tarjolla ollut huonoa huumoria, nauroi Irina ohjelman tiedotustilaisuudessa.

Vain elämää -sarjasta nähdään nyt kuudes kausi.­

Tällä kertaa naljailun kohteeksi joutui porukan vanhin Olli Lindholm. Artisti toisensa perään tunnusti virnuillen jännittäneensä eniten hänen tapaamistaan.

– Olli vaikutti niin kylmältä ja pelottavalta ihmiseltä. Mutta kun sen juttuja kuunteli, niin odotukset murskautuivat, räppäri Nikke Ankara tilitti.

Olli Lindholm antoi takaisin.

– Siitähän se lähti, että menolento oli kolme tuntia myöhässä. Niiles siinä sitten avautui, ja sitä kun kolme tuntia kuunneltiin. Perillä Samu otti homman haltuun. Takseja piti olla kaksi, mutta olikin vain yksi, ja Samu hoiti meille toisen. Loppuaika sitten katsottiinkin Robin voltteja, Lindholm nauratti risteilyväkeä.

Petra Gargano muisteli tavanneensa Olli Lindholmin ja tämän tyttären joskus Tiktakin keikalla takahuoneessa.

Vain elämää -sarjasta on tullut yksi Suomen suosituimmista.­

– Se oli yllätys, että Ollikin on fanittanut meitä, Petra veisteli.

– Olen porukan mukavin ja kaikki jännittää, huokasi Lindholm lopuksi.

Eikä huolta, pienen ennakkomaistiaisen lisäksi luvassa on myös suuria tunteita, kyyneliä ja syviä tunnustuksia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?