Mikä sinun mielestäsi on Tampereen vuoden kulttuuriteko? Ehdota, linkki tässä jutussa - Kulttuuri - Aamulehti

Mikä sinun mielestäsi on Tampereen vuoden kulttuuriteko? Ehdota, linkki tässä jutussa

24.1.2019 14:25

Tampereen kaupunki myöntää vuosittain Vuoden kulttuuriteko -palkinnon. Kaupunki ottaa kirjallisia ehdotuksia vastaan 3.2.2019 asti. voit tehdä ehdotuksen tämän linkin takaa.

Kulttuuriteko voi olla muun muassa tuote, palvelu, taideteos, tapahtuma, esitys, organisaatio, yhdistys tai henkilö. Teko on olemassaolollaan tai toiminnallaan kehittänyt, rikastuttanut tai monipuolistanut Tampereen kulttuurielämää. Jokainen hyvin perusteltu ehdotus huomioidaan. Ehdotusten määrä ei ratkaise. Sivistys- ja kulttuurilautakunta tekee päätöksen vuoden 2018 kulttuuriteosta helmikuun kokouksessaan.

Ehdotuksen voi myös toimittaa kirjallisena Kulttuuritalo Laikun aulan asiakaspalvelupisteeseen osoitteeseen Keskustori 4. Lomakkeita löytyy myös Laikun aulasta, joten oman ehdotuksensa vuoden kulttuuriteoksi voi jättää kirjallisena myös paikan päällä.

Vuosina 2007–2017 palkintoja on myönnetty seuraaville: Tampere Chamber Music -festivaali, Päivä Tampereella 1918 -produktion työryhmä: Vihan päivät 1918 -draama, Tuliteatteri Flamma: Narrien uni -esitys, ohjaaja Marika Vapaavuori: Euroopan Nuorten Olympiafestivaalin avajais- ja päätösohjelma, Maailmantango-festivaali, Teatteri Siperia ja toimittaja Matti Wacklin, Kehitysvammaisteatteri La Strada, Hukkatila ry:n Kesäsiirtola -toiminta,Annikin runofestivaali, Maria Mattila ja Keltainen talo, SirkusRakkausPumPum ry sekä Pertti Ketonen ja Grafiikanpaja Himmelblau: Finlayson Art Area -kuvataidetapahtuma.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: