Selviytyjät Suomi -kilpailijat keväällä 2018 - Kulttuuri - Aamulehti

Tässä ovat Selviytyjät Suomen julkkiskilpailijat: tiukkoja pelureita ja runsaasti aiempaa tosi-tv-kokemusta

Julkkisselviytyjät on jaettu kisassa kahteen heimoon Tugaween ja Sabitaniin. Kimpassa kisaavat Vehviläinen, Hussi, Lång, Ahti-Hallberg, Berglund, Kaulanen, Snow ja Nikander. Toisessa heimossa ovat Helmenkalastaja, Pajalahti, Sahamies, Chafak, Palander, Ståhl, Vaine ja Karma. Ohjelman juontaa Juuso Mäkilähde (kuvassa keskellä alhaalla).­

4.2.2018 18:20

Selviytyjät Suomen uusi tuotantokausi kuvattiin Filippiineillä kesällä 2017. Sarjan toisella kaudella 16 julkisuudesta tunnettua henkilöä kilpailee 30 000 eurosta.

Sarjaa esitetään sunnuntai-iltaisin Nelosella kello 20.30.

Katso lista kilpailijoista:

Laulaja Mariko Pajalahti

Pajalahti muistetaan parhaiten Kwan-yhtyeen laulajana. 38-vuotias Pajalahti kilpaili televisiossa edellisen kerran vuonna 2007. Tuolloin hän ja Aleksi Seppänen voittivat Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Pajalahti työskentelee myös joogaohjaajana.

Alppihiihtäjä Kalle Palander

Vuonna 1977 syntynyt Palander voitti 21-vuotiaana sensaatiomaisesti pujottelun maailmanmestaruuden. Palander voitti urallaan 14 maailmancupin osakilpailua vuosina 2003–2007. Palander lopetti alppihiihtouransa vuonna 2012. Palander on esiintynyt useissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Supertähdet ja Riemuloma Palandereilla.

Fitness-malli Janni Hussi

26-vuotias Hussi valittiin vuonna 2010 Fitnesmalliksi. Hänet tunnetaan myös blogistaan ja televisio-ohjelmasta Fitnesspäiväkirjat.

Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen

Vuonna 1972 syntynyt Vehviläinen on tunnettu radiopersoona. Hän on juontanut Radio Novan aamushow'ta ja Radion Aallon aamuohjelmaa. Vehviläisen Johanna-vaimo osallistui Selviytyjät-formaatin esikuvaan Robinsoniin vuonna 2004. Vehviläinen kilpaili Fort Boyard – Linnake -sarjassa vuonna 2012.

Sulkapalloilija Ville Lång

Lång hallitsi suomalaista sulkapalloilua suvereenisti kymmenen vuoden ajan vuosina 2005–2014. Lång pelasi kahdesti olympiakisoissa (2008 ja 2012).

Tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg

Entinen kilpatanssija Helena Ahti-Hallberg tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomarina. Kilpailu-urallaan hän voitti yhdeksän Suomen mestaruutta.

Somepersoona Jekku Berglund

Sisältöpäällikkö Berglund kerää radiokanava Loopille näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Hän on suosittu somepersoona myös vapaa-ajallaan. Berglundilla on Instragram-verkkopalvelussa yli 10 000 seuraajaa.

Kauppias Sampo Kaulanen

Kaulanen omistaa Äkäslompolossa sijaitsevan Jounin Kaupan, jota hän markkinoi aggressiivisesti somessa. Kaulanen on ennenkin kilpaillut tosi-tv:ssä. Hän osallistui nimittäin vuonna 2010 Diili-ohjelmaan, jossa tapasi vaimonsa Michelen. Kaulasen omasta elämästä on myös kuvattu tosi-tv-ohjelma nimeltään Lapin Sampo ja kauppiaan rouva.

Juontaja Cristal Snow

42-vuotias Snow on juontanut televisio-ohjelmia, tehnyt musiikkia ja näytellyt. Tunnetuksi hän tuli Youtubeen parodiavideoita tehneestä ToosaTV:stä. Snow juonsi Big Brother Extraa vuonna 2012, kilpaili Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa vuonna 2014 ja Huippujengissä vuonna 2016.

Räppäri James Nikander

Salil eka, salil vika -hittikappaleen tehnyt Nikander tunnetaan myös nimellä Musta Barbaari. Hän on 27-vuotias ja asuu Helsingissä. Nikander harrastaa kehonrakennusta ja ilmoitti vuonna 2015 lopettaneensa lihan ja maitotuotteiden syömisen. Nikander osallistui keväällä 2017 Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan.

Juhana Helmenkalastaja

Parhaiten vuonna 1974 syntynyt Helmenkalastaja muistetaan Suomen ensimmäisestä Diili-ohjelmasta vuodelta 2005. Ohjelmassa tavoiteltiin työpaikkaa Jari Sarasvuon Trainers' Housessa. Erikoisesta tyylistään tunnettu Helmenkalastaja jakoi yleisön mielipiteet. Hän osallistui uudelleen Diiliin vuonna 2013, jolloin ohjelmaa veti Hjallis Harkimo.

Pokeriammattilainen Ilari Sahamies

Vuonna 1983 syntynyt Sahamies on tullut tunnetuksi pokerinpelaajana. Hän aloitti pelaamisen 15-vuotiaana. Sahamiestä ei ole aiemmin nähty Suomessa tosi-televisiossa, mutta hän on osallistunut erilaisiin pokeriohjelmiin ja kasvattanut suosiotaan suorasanaisuudellaan pelipöydässä. Vuonna 2014 Sahamies osti paikan Teflon Brothers -yhtyeestä 50 000 eurolla.

Miss Suomi 2012 Sara Chafak

27-vuotias Chafak työskentee mallina. Hänet valittiin Miss Suomeksi vuonna 2012. Aiemmin Chafak on kilpaillut Dancing on Ice -ohjelmassa vuonna 2013. Chafak opiskelee markkinointia Estonian Business Schoolissa. Myös Chafak on osallistunut pokeriturnauksiin.

Toimittaja Katja Ståhl

Ståhl tuli tunnetuksi Jyrki-ohjelman juontajana vuonna 1995. Sen jälkeen hän on työskennellyt Suosikin päätoimittajana ja radiojuontajana eri ohjelmissa. 49-vuotias Ståhl on myös yksi Uutisvuoto-ohjelman kapteeneista.

Näyttelijä Kai Vaine

39-vuotias Kai Vaine tunnetaan parhaiten Niklaksen roolistaan Ylen televisiosarjassa Uusi Päivä, mutta hän on näytellyt myös elokuvissa, kuten Suden vuosi ja Ei kiitos. Vaine kilpaili Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa vuonna 2014, mutta putosi kisasta toisena.

Noora Karma

Noora Karma, eli Noora Strömsholm tunnetaan parhaiten mentalistina ja taikurina. Karmalla oli vuonna 2014 oma televisio-ohjelma, jossa hän teki erilaisia silmänkääntötemppuja.

Julkisuuteen Karma nousi joulukuussa 2012, kun hän hypnotisoi kansanedustaja Ilkka Kanervan Linnan juhlien jatkoilla, minkä seurauksena Kanerva valahti ravintolan lattialle. Karma kilpaili Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa vuonna 2013, mutta putosi ensimmäisenä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?