Aloita kulttuurikesä näillä konserteilla – Tampereen sävel esittelee kiinnostavimmat kuorot

Tampereen sävel esittelee jälleen kansainvälisen kuorolaulumusiikin kuumia nimiä. Kulttuurintäyteinen kesä on hyvä aloittaa näillä neljällä konsertilla.

Tampereen Sävel
Aloita kulttuurikesä näillä konserteilla – Tampereen sävel esittelee kiinnostavimmat kuorot

Cordana on indonesian tunnetuimpiin kuuluva lapsikuoro. Aida Swensonin vuonna 1992 perustama kuoro on voittanut lukuisia palkintoja kansainvälisillä kuorofestivaaleilla.

Jussi SaarinenAamulehti

1. Aloita laulumusiikkiviikko indonesialaisen lapsikuoron kanssa. Cordana on palkittu kansainvälisillä kuorofestivaaleilla.

2. Tanskalainen ONAIR voitti Tampereen Sävelen vuonna 2015, ja nyt tuo kansainvälisen tason huippukuoro laulaa ainoan Suomen-keikkansa Tampereella. Konsertissa kuullaan yhtyeen omia kappaleita sekä hittejä muun muassa Led Zeppeliniltä, Queenilta ja Massive Attackilta.

3. Rajaton-lauluyhtye on sekin Tampereen Sävelen voittaja, tosin jo vuodelta 1999. Nyt yhtye juhlii 20-vuotista uraansa loistavan UMO Jazz Orchestran kanssa. Konsertin ensimmäisellä puoliskolla kuullaan Anna-Mari Kähärän musiikista koostuva kokonaisuus Tuulisella terassilla.

4. Viikon huipentaa Songbridge-gaala. Kansainväliseen tapahtumaan osallistuvat kuorot Jakartasta, New Yorkista ja Jyväskylästä. Kuorot esittävät konsertissa oman maansa musiikkia ja tapahtumaa varten sävellettyä musiikkia.

Tampereen Sävel

Mitä? Laulumusiikin festivaali.

Missä & milloin? Tampereen seudulla 6.–11.6.

Mitä maksaa? Konserttipassi 170/130 e, myös konserttikohtaisia lippuja saatavilla.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio