Menot

Absurdin huumorin mestari avautuu – Fingerporin luoja Pertti Jarla torstaina Metsossa

Sarjakuvataiteen läänintaiteilija

Joel Maisalmi
Absurdin huumorin mestari avautuu – Fingerporin luoja Pertti Jarla torstaina Metsossa

Fingerporin piirtäjä Pertti Jarla valottaa torstaina taidettaan Ville Pirisen haastattelussa Pääkirjasto Metsossa.

Markus MäättänenAamulehti

Elämää, olemista, mieltä, mielettömyyttä ja maailmankaikkeutta ei voi ymmärtää muutoin kuin mustan, absurdin huumorin kautta. Siinä on kaikki lohtu ja ilo, mitä elämä tarjoaa, tai tarkemmin – mitä hyvä elämä tarjoaa.

Absurdin huumorin mestarit ovat evankelistoja, joiden sanoman luo tahtoo palata uudestaan ja uudestaan. Torstaina heitä on Tampereen pääkirjasto Metsossa tarjolla peräti kaksi kappaletta.

Metson Kirjasto kuplii -tapahtumassa mestarillisista, nerokkaista Yhest yhes paikassa -albumeistaan tunnettu sarjakuvataiteen läänintaiteilija Ville Pirinen haastattelee Pertti Jarlaa, Fingerporin auteuria, muun muassa Rivo-Riitan kaksimielisyyksistä ja Jäätävän Speden elämästä.

Haaston lisäksi mestarit lupaavat yleisölle livepiirtämistä, musiikkia ja animaatiota.

Nerot kannustavat ottamaan osaa myös keskusteluun ja myös piirtämään mukana. Tästä saa kohottavimman mahdollisen startin viikonloppuun!

Kirjasto kuplii to 14.9. klo 17 Pääkirjasto Metson musiikkiosastolla. Ville Pirinen haastattelee Pertti Jarlaa. Vapaa pääsy.

Eva & Manu. Jyväskyläläis-pariisilainen pop-folkduo Eva Louhivuori ja Emmanuel Laudic on aina yhtä sielukas illan kohottaja ja voimauttaja. Pari laulaa upeasti englanniksi ja Eva välillä suomeksikin ja duon lauluissa pääsee matkalle sielunsa ja ihmissuhteidensa kiemuroihin.

Eva & Manu Tampereen Klubilla to 14.9. klo 21. Liput ennakkoon 13,60 e.

Dunkirk. Sotaelokuvat ovat usein joko valtavia spektaakkeleita tai hyvin intiimejä tarinoita, mutta Nolanin tulkinta brittien siirtoarmeijan pelastamisesta Ranskan rannikolta englantiin onnistuu olemaan kumpaakin. Vielä ehtii torstaina katsoa tämän nerokkaan sotaelokuvan.

Dunkirk-elokuva Plevnassa to 14.9. klo 20.45. K16.


Kommentit (1)

  • Obduktori

    ”Absurdin huumorin mestari avautuu – Fingerporin luoja Pertti Jarla torstaina Metsossa”

    Tuosta jo saisi jonkinlaisen sarjakuvan, tai kaksi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio