Pirkanmaa

Yksi Voionmaan opiston päärakennuksista palaa – Paikalla useita pelastuslaitoksen yksiköitä

tomi vuokola
Yksi Voionmaan opiston päärakennuksista palaa – Paikalla useita pelastuslaitoksen yksiköitä

Korkea savupilvi nousi entisen Voionmaan opiston päärakennuksen katolta.

Annu Laine, Satu PeltolaAamulehti

Yksi Ylöjärven Opistotiellä sijaitsevan Voionmaan opiston päärakennuksista palaa ja sammutustyöt ovat parhaillaan käynnissä yhdeksän yksikön voimin. Lisäksi paikalla on kymmenen tukiyksikköä.

Paikalla oleva Aamulehden toimittaja Annu Laine kertoo, että rakennuksen katon läpi nousee voimakasta savua, mutta liekkejä ei näy.

Sammutustöitä seuraa paikan päällä lukuisia sivullisia.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen Ylöjärven Opistotiellä sijaitsevalle Voionmaan opiston alueelle hieman ennen iltaseitsemää. Hälytys palosta tuli ensin keskisuurena, mutta se vaihdettiin hetkeä myöhemmin suureksi.

Voionmaan opisto ei enää toimi kiinteistössä. Rakennukset ovat nykyään ylöjärveläisen sijoittajan Markus Silfverbergin omistuksessa. Hän on kartoittanut mahdollisuutta perustaa alueelle hoiva- tai kurssitoimintaa.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet