Tupla-alennukset tulevat Pirkanmaalle syyskuussa – S-ryhmän "happy hour" laajenee koko maahan

Pääkaupunkiseudulla kokeiltu alennuskampanja tulee myös Pirkanmaalle.

Tomi Vuokola
Tupla-alennukset tulevat Pirkanmaalle syyskuussa – S-ryhmän "happy hour" laajenee koko maahan

Punaisilla hintalapuilla merkityistä tuotteista saa jatkossa 60 prosentin alennuksen ilta-aikaan.

Kaisa UusitaloAamulehti

Edulliset iltaostokset tulevat osaksi pirkanmaalaistenkin arkea syyskuussa, kun S-ryhmän punaisten hintalappujen kampanja laajenee koko maahan.

Aiemmin S-ryhmän happy hour -hinnoittelu on ollut käytössä pääkaupunkiseudun Prismoissa ja Alepoissa. Punaisella hintalapulla merkityistä tuotteista on saanut 60 prosentin alennuksen iltayhdeksän jälkeen. Tavallisesti punainen hintalappu tarkoittaa 30 prosentin alennusta.

Pirkanmaan osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko kertoo, että alennuskampanjan toteutus tarkentuu elokuussa. Se tiedetään, että 60-prosentin ilta-alennukset ovat tulossa sekä pieniin että isoihin S-ryhmän ruokakauppoihin.

–Vielä ei ole päätetty, tuleeko alennus esimerkiksi tietyn kellonajan jälkeen vai aina viimeiselle aukiolotunnille, sulki kauppa sitten yhdeksältä tai yhdeltätoista, Mäki-Ullakko sanoo.

S-ryhmä julkaisi viikko sitten Porin Suomi-Areenassa uuden ruokamanifestinsa, jossa se sitoutuu muun muassa vähentämään ruokahävikkiään 15 prosentilla vuoteen 2020 mennessä. Myös happy hour -hinnoittelu liittyy ruokahävikin pienentämiseen, sillä sen avulla saadaan myytyä tuotteita, jotka ovat menossa vanhaksi.

–Helsingissä tätä käytäntöä on testattu ja se on havaittu hyvin toimivaksi, joten myös Pirkanmaalla päätettiin ottaa se käyttöön, Mäki-Ullakko kertoo.


Kommentit (7)

  • Juhani Putkinen

    30% voisi olla kun ei vielä ole viimeinen käyttöpäivä, mutta tuotetta on liikaa. Koko viimeisen käyttöpäivän voisi olla se tupla-ale.

  • Missä -50%

    Joskus oli myös -50% tarroja. Miksei enää?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio