Minna Ala-HeikkiläAamulehti

Neljän miehen saunaporukasta viiden ministerin puolueeksi. Timo Soinin suoritus perussuomalaisten perustajana ja puheenjohtajana hakee vertaistaan, eikä tavanomainen ollut hänen lähtönsäkään perustamastaan puolueesta.

Sastamalan maisemissa lomaileva Timo Soini punnitsee nyt, mitä 20 vuoden matkasta jäi käteen.

 

Lue myös nämä


Kommentit (8)

  • Pauli Saapunki

    Soini on mielestäni ”maalaisälykkö”, joka puhuu kansalle sen omalla kielellä. Ministerinä hän on toiminut todella mallikelpoisesti ja itseään säästämättä. Minulle Soini, Veikko ja Pekka Vennamo ovat olleet positiivisia elämäntyön tekijöitä Suomessa. Keskustalaisena 16-v kansanedustajana rohkenen ajatukseni tuoda julki, sillä omassani sekä monessa muussakin puolueessa on suuresti arvostamiani henkilöitä.

  • Smaragdi

    Artikkelissa on virhe: Perussuomalaiset eivät kasvaneet nollasta 37 kansanedustajan puolueeksi, vaan yhdestä 38 kansanedustajan puolueeksi. Raimo Vistbacka oli valittu SMP:n kansanedustajana 1995 eduskuntaan ja hän muodosti Perussuomalaiset-puolueen perustamisen jälkeen yksin uuden Perussuomalaisten eduskuntaryhmän. 2015 vuoden vaaleissa perussuomalaisena valittu 38. kansanedustaja Tolppanen Maria loikkasi pian vaalien jälkeen SDP:hen.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet