Pirkanmaa

Teivon ABC:n kulmilla rakennetaan – Tulossa täyden palvelun autotalo ja mysteerihalli

Toimitusjohtaja Jukka Hirvelä rakennusluvan saaneesta Kiinteistö Oy Teivonkulmasta kertoo, että lisätietoja mysteerihallista on luvassa, kun rakentaminen alkaa ja papereihin on saatu nimiä.

Maps4News
Teivon ABC:n kulmilla rakennetaan – Tulossa täyden palvelun autotalo ja mysteerihalli
Kaisa UusitaloAamulehti

Teivon ABC:n vastapäisellä tontilla Ylöjärvellä on käynnissä mylläys. Kahdelle tontille Ilmarinjärventien ja Vaasantien risteykseen on rakenteilla uutta. Käynnissä ovat maanrakennustyöt.

Ihantie 2:n puolen hehtaarin tontille on myönnetty rakennuslupa tuotanto- ja toimistorakennukselle. Luvan haltija on Kiinteistö Oy Teivonkulma. Toimitusjohtaja Jukka Hirvelä on vaitonainen suunnitelmista.

–Sinne tulee hallirakennus. Enempää ei paljasteta. Lisätietoja tulee sitten, kun rakentaminen alkaa ja saadaan nimiä papereihin, Hirvelä tyytyy toteamaan.

Viereiselle tontille osoitteeseen Ihantie 4 on myös vireillä rakennuslupahakemus. HM-Auto Oy on hakenut rakennuslupaa teollisuusrakennukselle. Toimitusjohtaja Henri Mäkelä kertoo, että paikalle rakennetaan täyden palvelun autotalo.

–Sinne on tulossa kahteen tasoon yhteensä 2700 neliötä autoliikkeelle ja muille autoiluun liittyville palveluille. Iso osa neliöistä menee autoliikkeelle, mutta noin 700–800 neliötä ulkopuolisille vuokralaisille. Esimerkiksi autokorjaus, -huolto, -pesula ja katsastuskonttori voisivat toimia tiloissa, Mäkelä kertoo.

Mäkelän mukaan useiden yrittäjien kanssa on jo käyty keskusteluita tilan vuokraamisesta. Päätös rakennusluvasta tulee elokuussa.

–Urakoitsijan kanssa on sovittu, että rakennustyöt alkavat sitten syksyllä, ja valmista pitäisi olla helmi-maaliskuussa 2018, Mäkelä sanoo.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio