Pirkanmaa

Suomesta varastettu urheiluauto löytyi tallinnalaisesta autotallista – asiakas otti koeajoon, muttei palauttanut

Vantaalaisesta autoliikkeestä varastettu 100 000 euron arvoinen Maserati-urheiluauto löytyi rähjäisestä autotallista Tallinnassa.

Põhja prefektuur
Suomesta varastettu urheiluauto löytyi tallinnalaisesta autotallista – asiakas otti koeajoon, muttei palauttanut

Tallinnasta löytynyt varastettu auto on noin 100 000 euroa maksava Maserati Ghibli Diesel. Riippuen mallista Maserati Ghibli voi maksaa jopa noin 150 000 euroa.

Essi LehtoAamulehti

Tallinnasta löytyi Vantaalta kesäkuun alussa varastettu Maserati-urheiluauto. 100 000 euron arvoinen auto hävisi Vantaalla sijaitsevasta autoliikkeestä 2.–5. kesäkuuta välisenä aikana, kun asiakas oli ottanut auton viikonlopuksi koeajoon ja jätti sen palauttamatta.

Etsintä käynnistyi, kun Tallinnan poliisi sai ulkomailta vihjeen, että Tondissa saattaisi olla autotallissa kallis varastettu Maserati.

Põhja prefektuur
Tallinnan poliisi löysi Maseratin Todin kaupunginosassa sijaitsevasta autotallista.

Tallinnan poliisi löysi Maseratin Todin kaupunginosassa sijaitsevasta autotallista.

Tallinnan poliisi kertoo Facebook-päivityksessään, että Maserati löytyi vanhasta ja huonokuntoisesta autotallista Tondin kaupunginosasta 12. kesäkuuta, eli seitsemän päivää sen jälkeen, kun se oli haettu koeajoon. Poliisi ei ole saanut kiinni varasta.

Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.

Juttua täsmennetty ja otsikkoa korjattu 19. kesäkuuta kello 10.51. Toisin kuin Viron poliisi lauantaina ilmoitti, autoa ei varastettu Tampereella sijaitsevasta autoliikkeestä vaan Vantaalta. Asiakas jätti auton palauttamatta 5. kesäkuuta eikä 6. kesäkuuta, kuten aiemmin uutisoimme.


Lue myös nämä


Kommentit (9)

  • Kimmo

    No hyvä että auto löytyi, vaikka varas onkin vielä teillä tietämättömillä. Monesti kun käy niin, että rikollinen tavoitetaan ja varastettu omaisuus jää kateisiin. Parempi näin päin.

  • Yxpöljä

    Kun suomen tullissa kysellään vaan että onko viinaa tai tupakkaa.Auto kiinnostaa niitä vain suomeenpäin tullessa.Ei ne rikollisia etsi vaan yrittää kerätä rahaa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio