Pirkanmaa

Tältä tiskiltä myytiin lähes 87 miljoonan euron Eurojackpot-kuponki – ”ihmetystä ja hämmennystä”

Mika Kanerva
Tältä tiskiltä myytiin lähes 87 miljoonan euron Eurojackpot-kuponki – ”ihmetystä ja hämmennystä”

Tampereen Lielahden K-citymarketin Veikkaus-tiskillä kävi kuhina lauantaina.

Saara Tunturi, Sari Rautanen, STTAamulehti

Eurojackpotin 87 miljoonan jättipotin myyneessä tamperelaiskaupassa on tänään käynyt kuhina. Reaktiot ovat Lielahden K-Citymarketin kauppiaan Marko Strandin mukaan olleet myönteisiä. Monet ovat toivoneet, olisipa voitto mennyt jollekin porukalle.

- Joku harmittelee kun ei tullut pelanneeksi, joku harmittelee kun pelasi jossain muualla kuin meillä.

- Ei voi olla totta, kuuluu aika monen suusta. Ihmetystä ja hämmennystä.

Eurojackpotin päävoiton todennäköisyys on noin 1:95 miljoonaan. Peliä pelataan 17 maassa.

Veikkauksen myyntipisteelle jonotti useampi ihminen pelikuponki kourassa. Myyntipisteellä työskennellyt Eveliina Elo tarkisti kävijöiden numerot.

- Ihmiset ovat kyselleet, että tännekö se voitto tuli ja tiedämmekö yhtään, kuka voittaja on. Mutta emme me tiedä, puoli vuotta Lielahden Citymarketissa työskennellyt Elo vakuuttaa.

Hän kertoo, että useimmat ovat selvittäneet oikeat voittonumerot ja tarkastaneet pelitositteensa jo kotona. He ovat tulleet tarkistuttamaan kuponkinsa varmuuden vuoksi.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio