Svenska Dagbladet: Björn Wahlroos on jo päättänyt siirtää Nordean pääkonttorin – lopullinen päätös 30. toukokuuta

Nordean pääkonttorin siirrosta on keskusteltu jo helmikuun lopulta lähtien. Siirron taustalla on se, että pääkonttorin pitämisestä Ruotsissa on tulossa huomattavasti nykyistä kalliimpaa. Nyt ruotsalaislehti kertoo lähteisiinsä vedoten, että lopullinen päätös tehdään tiistaina 30. toukokuuta.

Svenska Dagbladet: Björn Wahlroos on jo päättänyt siirtää Nordean pääkonttorin – lopullinen päätös 30. toukokuuta

Björn Wahlroos , Nordean hallituksen puheenjohtaja

STT

Nordea ja Nordean hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos ovat jo päättäneet siirtää Nordean pääkonttorin pois Ruotsista, kertoo Svenska Dagbladet lähteisiinsä vedoten. Lopullinen päätös tehdään tiistaina 30. toukokuuta. Pääkonttori ollaan siirtämässä joko Suomeen tai Tanskaan.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) kertoi viime viikolla, että hän on käynyt Nordean kanssa keskusteluja yhtiön pääkonttorin saamiseksi Ruotsista Suomeen.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Tavalliselle tallaajalle ei mitään merkitystä,olisipa edes muu ihan perinteinen pikkuinen konttori siellä täällä kaupunkiamme.Jossa ikääntyneet ja muutkin voisivat hoitaa ”pankkineidin kanssa asioitaan”. Nykyään tuntuu siltä että vekottimet ym on ainoa mylly jolla tehdään diiliä.Menneisyydestä voi joskus oppia ja diili löytyykin sieltä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio