S-ryhmällä myynnissä brasilialaisfileitä – ”Laadunvalvontamme mukaan kaikki on kunnossa”

STT

SOK kertoo, että S-ryhmän kaupoissa on myytävänä brasilialaista naudan sisä- ja ulkofilettä. Selvityksissä on ilmennyt, ettei kumpaakaan tuotetta ole tullut tutkinnan kohteena olevista brasilialaisyrityksistä. Kaikki selvitykset tuoreen naudanlihan osalta on tehty.

- Meillä on tosiaan kaksi tuotetta ollut. Kumpaakaan ei yhdistetä tähän ongelmaan. Tuotteet eivät ole tulleet näiltä kyseenalaisilta tehtailta, kertoo SOK:n kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu. Hänen mukaansa S-ryhmä jatkaa toistaiseksi brasilialaisen sisä- ja ulkofileen myyntiä. Yhtiö jää kuitenkin seuraamaan tilannetta ja tekee päätöksiä myöhemmin.

- Myös meidän oman laadunvalvontamme mukaan kaikki on kunnossa. Näitä kahta tuotetta voi ostaa huoleti.

Brasilialaisbroileria ei ole myyty

Brasilialaista tuoretta broileria S-ryhmä ei ole Alarodun mukaan koskaan myynyt. Brasiliasta epäillään päätyneen salmonellan saastuttamaa broilerinlihaa maailmanmarkkinoille.

Selvityksen alla ovat yhä lihatuotteita. Lihajalosteet on valmistettu Suomessa, mutta joissakin tuotteissa raaka-aineena on saattanut olla brasilialaista lihaa.

- Niiden osalta ei pystytä vielä varmasti sanomaan. Käymme yhdessä tavarantoimittajiemme kanssa tätä lävitse, Alarotu sanoo.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    meidän laadunvalvonta ei usko S-vakuutteluja.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet