Pirkanmaa

Rautakauppaan tarvikkeita kuljettaneen rekan perävaunu kaatui Sastamalassa – Tie on jälleen auki

Rautakauppaan tarvikkeita kuljettaneen rekan perävaunu kaatui Sastamalassa – Tie on jälleen auki
Satu Peltola Aamulehti

Rekan perävaunu on kaatunut Sastamalassa lähellä Mouhijärventien ja Sävintien risteystä. Tie oli onnettomuuspaikalla poikki useita tunteja. Tie saatiin auki perjantai-iltana hieman iltaseitsemän jälkeen.

Alkuillasta paikalla kaivettiin vielä maata Ekokemille kuljetettavaksi. Rekan kaatuneesta perävaunusta valui tielle kasvien suojeluaineita.

- Rekka kuljetti erilaisia tarvikkeita rautakauppaan ja sen kaatuneesta perävaunusta valui maastoon arviolta 300–400 litraa kasvinsuojeluaineita, kertoi Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Tommi Lönnqvist.

Edit: 21.4.2017 kello 14.07: Tarkennettu onnettomuuspaikkaa.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • EL

    Toivottavasti saadaan kaikki myrkyt pois, sillä noin 250 m:n etäisyydellä sijaitsee yksi Sastamalan Veden pohjavesikaivo! Toivottavasti maaperä on vielä niin jäässä, ettei myrkyt valu pohjaveteen!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio