Hallituskriisi

PS-aktiivin mukaan Hakkarainen valittiin huumorilla – "Porukka oli jo ottanut vähän mehua päivän mittaan"

Petteri Paalasmaa
PS-aktiivin mukaan Hakkarainen valittiin huumorilla – "Porukka oli jo ottanut vähän mehua päivän mittaan"

Teuvo Hakkaraisesta tuli 2. varapuheenjohtaja perussuomalaisten puoluekokouksessa Jyväskylässä.

Sakari MuurinenRauma

Raumalainen kaupunginvaltuutettu ja Satakunnan perussuomalaisten piirijärjestön ex-puheenjohtaja Seppo Toriseva kertoo todistaneensa organisoitua puolueen kaappaamista Jyväskylässä puoluekokouksessa.

–Tämä vie pohjan pois Halla-aholta. Hän sanoo, että jäsenet päättivät. Siellä oli näitä suljettuja ryhmiä. Minullekin kävi tämä selväksi, kun istuin sellaisessa pöydässä.

Hän sanoo, että Teuvo Hakkaraisen valinta toiseksi varapuheenjohtajaksi tehtiin huumorilla. Vaalin hävisi sote-asioissa profiloitunut Arja Juvonen.

–Porukka oli jo ottanut vähän mehua päivän mittaan. Lohtu on se, että toisella varapuheenjohtajalla ei ole kauheasti merkitystä.

Toriseva on pitkän linjan SMP:läinen poliitikko. Puolueen jakautuessa hän sanoo seisovansa Soinin riveissä.


Lue myös nämä


Kommentit (7)

  • Nimetön

    Ja sitten joku vielä ihmettelee näitä paljonpuhuttuja tervehdyksiä. Känniläisten touhuja.

  • Nimetön

    Vai että suljettuja ja salaisia ryhmiä, joihin Toriseva on liittynyt kokouspaikalla sen kummemitta mutinoinoita. Tämä selvä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio