Pirkanmaa

Poliisi varautui Tampereella terrori-iskun uhkaan: Kadut tukittu raskailla ajoneuvoilla

Jari toivonen
Poliisi varautui Tampereella terrori-iskun uhkaan: Kadut tukittu raskailla ajoneuvoilla

Suuri ajoneuvo tukki Kauppakadun Tampereen keskustassa Tapparan voitonjuhlien ajan.

Sari RautanenAamulehti

Poliisi on tukkinut väylät Tampereen Keskustorille, missä vietetään parhaillaan jääkiekkojoukkue Tapparan mestaruusjuhlia.

Poliisi on pysäköinyt useita suuria kuljetusautoja ainakin Hämeenkadulle, Aleksis Kiven kadulle ja Kauppakadulle.

Tiet on tukittu, jotta kukaan ei pääse ajamaan autolla torille kokoontuneeseen väkijoukkoon. Poliisi arvioi, että paikalla on vähintään yhtä paljon väkeä kuin viime vuoden mestaruusjuhlissa eli noin 20 000 henkeä.

Jari toivonen
Hämeenkatu muuttui pitkältä matkalta kokonaan kävelykaduksi.

Hämeenkatu muuttui pitkältä matkalta kokonaan kävelykaduksi.

Turvallisuustoimia paikan päällä johtava Markku Mäki-Ventelä kertoo, että poliisin on täytynyt ottaa huomioon eri puolilla maailmaa viime aikoina tapahtuneet terroriteot.

- Valitettavasti näin on täytynyt tehdä ja ottaa järjestelyissä huomioon, että tänne on turvallista tulla.

Poliisi sai mestaruusjuhlien alla useita huolestuneita puhelinsoittoja kansalaisilta, jotka pohtivat suuren väkijoukon kokoontumiseen liittyviä riskejä. Mäki-Ventelän mukaan oli hienoa kertoa heille, että poliisi on varautunut tilanteeseen.

Muokkaus kello 20.33. Lisätty otsikkoon sana uhkaan.


Lue myös nämä


Kommentit (73)

  • Kissa

    ”Miksi virkavalta ja lehdistö vaahtoavat jostakin olemattomasta uhkasta, ihan kuin he oikein itse tahtoisivat, että täällä olisi jotain sellaasta, ihan kuin isoos maailmas, vaikkei muutoin oo?”
    Esittäisitkö saman kysymyksen Tukholmalaisille?

  • Maikku

    Kauheinta on minusta ajatella sitä, että mitähän ne terroristit seuraavaksi keksii!!??…Nyt jos kuorma-autolla ajo on estetty, ja tullaan jatkossa estään…Koneita on kaapattu ennekin ja pommeja kiinnitetty kehoon…

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet