Poliisi tutkii: Vesijetti kaatui Pyhäjärvellä ja mies putosi veteen – uhria etsitään järvestä

Maria Erma
Poliisi tutkii: Vesijetti kaatui Pyhäjärvellä ja mies putosi veteen – uhria etsitään järvestä

Miestä etsittiin veneillä. Poliisiveneeseen oli kiinnitetty vesijetti.

Jenna Keto-Tokoi, Maria ErmaAamulehti

Poliisi kertoo, että Pyhäjärvestä etsitään vesijetillä liikkunutta, vuonna 1993 syntynyttä miestä. Silminnäkijähavaintojen perusteella mies oli ajanut vesijetillä rannan tuntumassa, kun vesijetti oli jostakin syystä kaatunut ja mies pudonnut kyydistä.

Poliisi ja pelastajat etsivät onnettomuuden uhria

 

Pelastuslaitos sai hälytyksen ihmisen pelastamisesta kello kahdeksan aikaan torstai-iltana. Paikalla oli useita pelastuslaitoksen ja poliisin yksiköitä sekä sukeltaja ja lääkärihelikopteri.

Poliisista kerrotaan, että kymmeneen mennessä miestä ei ollut löytynyt vedestä. Paikalla oli edelleen kymmenen aikaan partioita, mutta poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että etsinnät jatkuvat todennäköisesti perjantaina.

Katarina Sällylä / Maps4News
Onnettomuus tapahtui Elvalankadun läheisyydessä Pyhäjärvellä.

Onnettomuus tapahtui Elvalankadun läheisyydessä Pyhäjärvellä.


Lue myös nämä


Kommentit (3)

  • Toiveikas

    No jatkuvatko ne etsinnät?

  • Epilän Esa

    Pahoittelut oletetun uhrin läheisille.

    Mielipiteenäni tahdon silti sanoa, että vesijetit pitäisi sallia vain viranomaiskäyttöön. Ovat paitsi vaarallisia myös todella ärsyttävän meluisia rakkineita.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio