Poliisi käytti etälamautinta puukon kanssa lähestyneeseen mieheen Helsingissä –  tilanne päättyi miehen putoamiseen parvekkeelta

Mies oli tajuissaan, kun hänet vietiin sairaalaan.

Silja Viitala
Poliisi käytti etälamautinta puukon kanssa lähestyneeseen mieheen Helsingissä –  tilanne päättyi miehen putoamiseen parvekkeelta

Poliisi käytti etälamautinta mieheen, joka oli lukittautunut parvekkeelle ja uhkasi vahingoittaa itseään puukolla.

STTHelsinki

Helsingissä Sörnäisissä poliisi on käyttänyt voimakeinoja mieheen, joka lähestyi poliisia kerrostaloasunnossa puukko kädessä. Poliisi sai viiden aikaan alkuillasta tiedon, että asunnon parvekkeella oleva noin 50-vuotias mies uhkaa vahingoittaa itseään puukolla.

Poliisi oli päässyt miehen asuntoon ja neuvotteli sisäpuolella parvekkeella olevan miehen kanssa. Poliisi yritti saada miestä luopumaan veitsestään ja itsetuhoisista aikeistaan.

Yli kahden tunnin neuvottelujen jälkeen mies lähti tulemaan poliisia kohti puukko kädessä. Poliisi taltutti miestä etälamauttimella.

–  Se ei tuottanut toivottua tulosta, vaan hän nousi nopeasti ylös ja kurottautui parvekkeelta maahan, komisario Teemu Lappalainen Helsingin poliisilaitokselta kertoo.

Matkaa toisen kerroksen parvekkeelta maahan oli poliisin arvion mukaan noin neljä metriä.

Mies oli tajuissaan, kun hänet vietiin sairaalaan. Poliisin mukaan miehellä ei ole hengenvaaraa.

Asiasta kertoi muun muassa Ilta-Sanomat .


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio