Poliisi epäilee nuorten ryöstäneen ja potkineen ihmisiä päähän Helsingissä

Poliisi julkaisi maanantaina kuvat epäillyistä. Pian toinen kuvassa olevista nuorista ilmoittautui itse poliisille.

Silja Viitala
Poliisi epäilee nuorten ryöstäneen ja potkineen ihmisiä päähän Helsingissä

Poliisi epäilee kuvissa esiintyneiden nuorten osallistuneen ainakin kahteen törkeään ryöstöön Helsingin Malmilla. Kuvituskuva.

STTHelsinki

Poliisi julkaisi maanantaina kahden nuorukaisen kuvat, joita etsitään Helsingin Malmin rautatieasemalla viime torstaina tehdyistä törkeistä ryöstöistä epäiltyinä.

Vain puoli tuntia kuvien julkaisun jälkeen toinen ilmoittautui poliisille ja kertoi olevansa kuvassa kaverinsa kanssa. Poliisi epäilee, että he osallistuivat ainakin kahteen törkeään ryöstöön.

Poliisi esittää tiistaina kolmea juttuun liittyvää muuta nuorta vangittavaksi. Lisäksi yksi on ollut aikaisemmin pidätettynä.

–  Ryöstöepäilyistä tekee törkeitä se, että siellä on potkittu ryöstettyjä ihmisiä päähän, Helsingin poliisin rikoskomisario Outi Petersohn kertoo.

Asemalla ryöstettiin poliisin mukaan ainakin kolme ihmistä. Poliisin mukaan ryöstetyt olivat tavallisia töistä tulevia ihmisiä ja epäillyt teot on tehty ennen yhtätoista illalla.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio