Ortodoksisen seurakunnan työntekijän epäillään kavaltaneen satojatuhansia

STTHämeenlinna

Hämeenlinnan ortodoksisen seurakunnan työntekijän epäillään kavaltaneen seurakunnalta huomattavan summan rahaa. Asiasta tiedottaneen seurakunnan mukaan tarkkaa summaa ei ole tällä hetkellä tiedossa, mutta varoja on kadonnut ilmeisesti noin parisataatuhatta euroa vajaan vuoden aikana.

Seurakunnanvaltuuston puheenjohtajan Riitta Räntilän mukaan kavallusepäily tuli ilmi seurakunnan raha-asioita hoitavan pankin sisäisessä valvonnassa.

Räntilän mukaan asiasta tehtiin rikosilmoitus ja siitä on aloitettu poliisitutkinta. Hän sanoo, että kavalluksesta epäillyn työntekijän työsuhde on päätetty.

Muokkaus 21.3: Jutusta poistettu kuvituskuva Tampereen ortodoksisesta kirkosta. Kuvasta sai käsityksen, että Tampereen ortodoksinen seurakunta liittyisi asiaan. Näin ei ole.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet